VALIKKO

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Classic Familyn vastuullisuusohjelma kaudella 2022-2023

Classic Family on valinnut tulevalle kaudelle neljä vastuullisuusteemaa.

Vastuullisuusohjelman pääteemana on Kiusaaminen seis -hanke. Tämän lisäksi tulemme vaikuttamaan yhteisössämme seuraaviin kolmeen teemaan: Lasten liikenneturvallisuus, Vähävaraiset lapset ja nuoret sekä Ympäristö ja luonto.

Leader-ryhmä Kantri hyväksyi Classicin ”Kiusaaminen seis” -hankkeen, jossa pyritään lisäämään empatiaa sekä ehkäisemään kiusaamista ja eriarvoisuutta Classic Familyn yhteisössä. Lasten ja nuorten liikkumattomuus sekä yksilökeskeisyys heikentävät ihmisten välistä luottamusta, joka on yhteisöllisyyden tärkein rakennusaine. Yhteisöllisyys vähentää kiusaamista, koska ihmiset tuntevat toisensa paremmin. Classic on tunnettu edelläkävijä monessa asiassa lajissaan. Sitä se haluaa olla myös tässä. Classic haluaa poistaa kiusaamisen yhteisöistään ja hanketta jalkautetaan myös mm. Leki Salibandyn toimintaan. Hanke kestää vuoden ja koordinaattoriksi on palkattu Iiro Halén 1.3. alkaen. Hanketta sparraa Dropin-liike.

Konkreettisia tekoja ja viestintää

Muiden teemojen osalta tavoitteena on saada aikaan todellisia tekoja ja viedä eteenpäin viestiä tärkeistä asioista. Classicin liigajoukkueiden johdolla teemme toimenpiteitä vastuullisuusteemojen edistämiseksi, mutta kutsumme myös Classicin kumppanit ja kaikki muutkin mukaan tekemään hyvää.

– Meillä Familyssä hyvät teot ovat kuuluneet jo pitkään osaksi toimintaa. Hyvien tekojen viikolla Classicin eri joukkueet ovat tehneet hyviä tekoja. WWF kuului usean vuoden ajan meidän kumppaneihin ja viime kaudella teimme ”Vastuullisuuden 6 näkökulmaa” -projektin, listaa Classicin toiminnanjohtaja Pasi Passo Peltola.

Konkreettinen toiminta käynnistyy salibandykauden alkaessa. Eri teemojen tarkemmista toimenpiteistä kuullaan lisää kauden edetessä.

Lisätietoja:
Salibandy Club Classic
toiminnanjohtaja
Pasi Peltola
050 520 9766
toimisto@scclassic.com