VALIKKO

Hyve-rahasto

Hyve-rahasto

Classic Family on perustanut Hyve-rahaston tukemaan vähävaraisten lasten ja nuorten salibandyharrastusta. Rahaston toiminnalla pyritään edistämään junioreiden tasa-arvoisia mahdollisuuksia tulla ja olla kasvattavan urheiluharrastuksen piirissä.

Salibandyseura Classicin toimintaa tukemaan perustettiin keväällä 2019 tukirahasto. Rahastosta jaetaan vuosittain avustuksia seuran toiminnassa mukana olevien junioreiden kausimaksuihin. ”Familyn tahtotila on aina ollut tehdä hyvää ja tuottaa hyvinvointia. Rahaston avulla voimme tukea taloudellisesti hankalassa tilanteessa olevia perheitä ja toivottavasti näin mahdollistaa lapsille hyvän harrastuksen”, sanoo Classic Familyn toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

Rahasto mahdollistaa tehokkaan tavan tukea sitä tarvitsevia ja toisaalta luo lahjoituksen antajalle selkeän kanavan saada apu perille. ”Salibandyn Tuki-säätiö tuki rahastomme perustamista taloudellisesti. Tämän lisäksi saimmet pienen potin Familylta tärkeän pesämunan muodostamiseksi. Siten pääsimme alkuun ja käsittelemään ensimmäiset hakemukset syksyllä 2019”, rahaston ideoinut ja perustanut Matias Ramstedt muistelee.

Rahastosta on jaettu avustuksia nyt jo kolmen kauden verran. Puheenjohtajana alusta asti toimineen Ramstedtin jälkeen rahaston vetovastuu ja puheenjohtajuus siirtyi kesällä 2022 Katriina ”Kassu” Saariselle.

On hienoa päästä auttamaan ja laittamaan hyvää kiertämään. Joukkueurheilussa opitaan paljon tärkeitä taitoja elämää ajatellen. On ilo nähdä, että yhteiskunnassamme nähdään urheilun positiivinen potentiaali sosiaalisena sekä kasvattavana ympäristönä ja ollaan sen äärellä solidaarisia. Tuetaan heitä, joille mahdollisuudet ovat rajallisemmat ja luotetaan että hyvän kiertämään laittaminen maksaa itsensä takaisin. Otamme kaikki mahdolliset lahjoitukset ilolla ja nöyrin mielin vastaan, voidaksemme jatkaa rahaston toimintaa edelleen”, Saarinen kiittelee.

Rahaston nimeäminen Hyve-rahastoksi, kuvastaa ennen kaikkea Familyn tavoitteita luoda ympärilleen mahdollisuuksien maailmaa. Haluamme jokaiselle tasa-arvoisen lähtökohdan nähdä tulevaisuus positiivisena, tehdä hyvää ja luoda hyvinvointia itselleen ja ympäristölleen.

Tukea jaetaan avoimien hakemusten perusteella, kulloinkin käytettävissä olevat resurssit huomioiden. Hakemuksen laatimiseen lisätietoja saat joukkueenjohtajalta tai allekirjoittaneilta kysymällä. Hakemukset käsitellään aina luottamuksella rahaston toimikunnassa, eikä tuen saajia yksilöidä julkisesti.

Haku vuosittain syyskuun puoliväliin mennessä! Lisätietoja oman joukkueen joukkueenjohtajilta.

Lisätietoja:

Katriina Saarinen

Puheenjohtaja
Hyve-rahasto
040 5925 844

Hakemukset:

katriina.saarinen@scclassic.com

Hyve-rahasto: FI59 4108 0011 8605 77