VALIKKO

VIP ja katsojaelämykset

VIP ja katsojaelämykset

Classicin upeat katsojaelämykset tarjoavat aivan uusia elämyksellisiä tapoja nauttia salibandyviihteestä. Yritysten ja ryhmien lisäksi niistä löytyy vaihtoehtoja myös jokaiselle otteluvieraalle.

Classic VIP-klubia lukuunottamatta kaikki palvelut ovat käytettävissä miesten ja naisten kaikissa F-liigan otteluissa. VIP-klubi vain miesten otteluissa. Lue lisää hinnoista täältä.

Klubi

Classic Vip-Klubi kokoontuu tuttuun tapaan jokaisessa Classicin miesten kotiottelussa. Klubilla kuullaan ennen ottelua valmentajien näkemykset tulevaan otteluun sekä muut ajankohtaiset uutiset.  

Klubille voi ostaa kausikortin tai ottelukohtaisen lipun. Lipun hintaan sisältyy ennen ottelua nautittava monipuolinen buffet-ruokailu ruokajuomineen (viini, olut, virvokkeet, vedet) sekä ensimmäisen erätauon kahvitus. Ottelua voi seurata lasiseinän takaa, mikä antaa aivan ainutlaatuisen kuvakulman otteluun tai sitten vaihtoehtoisesti A-katsomosta.

VIP-klubin ovet avautuvat tuntia ennen ottelua ja ovet sulkeutuvat puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen. 

Lue lisää

Bar Tapas

A-katsomon päällä sijaitseva Bar Tapas tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia salibandyviihteestä nauttien samalla upeista espanjalaishenkisistä tapaksista kivassa seurassa.

Bar Tapas koostuu kahdesta osasta: varsinaisesta ravintolasta sekä erillisistä baaritiskipenkeistä.  Ravintolaosa koostuu viiden hengen pöydistä, joihin voi lunastaa pöytäkohtaisen lipun. Baaritiskipenkkeihin myydään yksittäisiä lippuja.  

Lipun hintaan sisältyy numeroitu pöytä/paikka. Tarjoilut ostetaan erikseen.

Lue lisää

Aitiot

Bläk Boksin lounaiskulmassa on 36 hengen aitio, josta on erinomainen näkyvyys otteluun. Aitio on myös jaettavissa kahdeksi 12+24 henkilön aitioksi.  

Aitiossa voi nauttia Bar Tapasin tapaan tapaksista ja juomista. 

C Lounge

Aivan Bläk Boksin sisäänkäynnin vieressä sijaitsee C-Lounge. C-lounge on viihtyisä tila, joka soveltuu erilaisten jopa 20-35 henkilön ryhmien tapaamispaikaksi. C-Loungea voi hyödyntää sekä otteluiden yhteydessä sekä myös muina aikoina.  

C-Loungen yhteydessä sijaitsee myös Classicin toimisto sekä Classic Finlandin mainostekstiili- ja liikelahja -showroom.

Karting & sauna

Esimerkiksi ennen ottelua voi käydä nostattamassa kisajännistystä Suomen upeimmassa sisäkartingissa Ideaparkin toisessa kerroksessa.

Viihdekeskukseen valmistuvat syyskuussa erikseen varattavat todella upeat sauna- ja oleskelutilat. Sauna voidaan yhdistää Classicin otteluihin tai niistä voi nauttia jonain toisena hetkenä. Saunatiloihin mahtuu max 30 henkilöä. Tarjoilut voidaan valita erityisestä saunamenusta.

Tiedustelut

Sanni Nieminen
puh. 040 848 0257
sanni.nieminen@scclassic.com

Pasi Peltola
puh. 050 520 9766
toimisto@scclassic.com