VALIKKO

Familyedut

Familyedut

FAMILYEDUT 2022-2023

Nämä Familyedut voimassa MyClub Jäsenkortilla (poislukien Classicin runkosarjan kotiottelut, joihin pääsee Tiketin kautta tulleella jäsenkortilla)

Classic Salibandy
Jäsenkortti Tiketin kautta

– Jäsenkorttiin nimetyllä henkilöllä on vapaa pääsy kaikkiin Classicin miesten ja naisten edustusjoukkueiden Ideaparkin Bläk Boksissa pelattaviin kotiotteluihin mukaan lukien miesten ja naisten F-liigan runkosarja ja mahdolliset puolivälierä/välierät sekä Suomen Cupin kotiottelut. (jäsenkortti ei oikeuta sisäänpääsyä mahdollisiin Suomen Cup finaaleihin tai F-liigan finaalisarjaan). Tähän saattaa tulla muutoksia rajoitusten vuoksi.

PIHLAJALINNA               

Tapaturman sattuessa tai sairauden yllättäessä Classic suosittelee Pihlajalinnan palveluita.

Elokuusta 2022 alkaen Pihlajalinna on keskittänyt tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoa Pihlajalinna Kelloporttiin(aiemmin Pohjola sairaala). Koskiklinikka palvelee edelleen ja sinne on keskitetty mm.yleislääkäri- ja infektiovastaanotto sekä muiden erikoislääkäreiden vastaanotot.

Kelloportissa toimii tapaturmapäivystys sekä ilman ajanvarausta että ajanvarauksella. Päivystys on avoinna arkisin 8-20 ja viikonloppuisin 11-17. Tapaturmapäivystyksessä hoidetaan äkillisiä vammoja – oli kyseessä sitten haava tai murtuma.

Pihlajalinna Kelloportti sijaitsee osoitteessa Kelloportinkatu 1, Tammerkosken rannalla Tampellan kiinteistössä. Sisäänkäynti on sisäpihalta. Sisäpihalla on käytössä kaksi inva-paikkaa ja saattoliikenne oven eteen on mahdollista. Jos saavut omalla autollasi, lähimmät pysäköintitalot ovat P-Koskenparkki – Finnpark ja P-Pellavanparkki – Finnpark. Ensimmäinen tunti pysäköinnistä on maksuton. Saat edun käyttösi ilmoittamalla rekisterinumeron hoivamestareille Pihlajalinna Kelloportin aulassa. Mikäli tunnin aika ylittyy voit maksaa ylimenevän osuuden pysäköintitalon maksupisteellä.

AJANVARAUS

Voit varata ajan haluamallesi asiantuntijalle Kelloporttiin tai Koskiklinikalle www.pihlajalinna.fi tai puhelimitse 010 312 010

Jos sinulla on Lähitapiola Pirkanmaan vakuutus, soita LähiTapiola Pirkanmaan terveyspuhelinpalveluun puh. 03 3391 1200 ja valitse palveluvalikosta 2. Avoinna päivittäin klo 6-22

LähiTapiola Pirkanmaa

Classic suosittelee LähiTapiola Pirkanmaan palveluita. Osana yhteistyösopimustamme, olemme sopineet myös junioritoiminnan tukemisesta.

Ota yhteyttä LähiTapiola Pirkanmaalle ja osallistu samalla junioritoimintamme varainhankintaan. LähiTapiola maksaa palkkiota seuran jäsenten, heidän perheenjäsentensä tai lähipiirin, valmennuksen, seurajohdon ja talkoolaisten yhteydenottopyynnöistä.

Voit jättää yhteydenottopyyntösi urheiluvakuutusta tai mitä tahansa perheen vakuutusasiaa varten. Lue lisää urheiluvakuutuksesta ja jätä yhteydenottopyyntösi täällä.

LähiTapiola Pirkanmaan myöntämät henkilövakuutukset sisältävät maksuttoman terveyspalvelun. LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu on tarkoitettu kaikille LähiTapiola Pirkanmaan henkilövakuutusasiakkaille. Kun tapaturma tai sairaus yllättää, tai jokin terveysasia askarruttaa, ota yhteyttä LähiTapiola Pirkanmaalle 03 3391 1200, valitse palveluvalikosta 2. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 6.00 – 22.00. Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasiasi vireille.

Palvelu on osa LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaiden henkilövahinkoihin liittyvää korvauspalvelua ja palvelun tuottaa Pihlajalinna Oyj.

Stadium Finland

Tue Classicin junioritoimintaa

Tue Classicin junioreita keskittämällä ostoksesi Stadiumiin ja ohjaamalla bonukset Classicin junioreiden varustehankintoihin. Näin kiinnität oman Stadium-korttisi Classicin tueksi:

  1. Mene sivustolle stadium.fi
  2. Rekisteröidy jäseneksi käyttäjäkuvakkeesta ylhäältä
  3. Klikkaa ”liity Stadium Memberiksi” ja täytä tiedot
  4. Kirjaudu sisään tunnuksillasi
  5. Omilla sivuilla paina ”Tue Seuraasi” välilehteä
  6. Etsi seura ”Classic” ja valitse laji sekä joukkue ja tallenna

Katso ohjeet videolta klikkaamalla kuvaa.

Edut ovat henkilökohtaisia ja voimassa 31.8.2022 asti. Pyydettäessä henkilöllisyys todistettava.