VALIKKO

Familyedut

Familyedut

FAMILYEDUT 2021-2022

Nämä Familyedut voimassa MyClub Jäsenkortilla (poislukien Classicin runkosarjan kotiottelut, joihin pääsee Tiketin kautta tulleella jäsenkortilla)

Classic Salibandy
Jäsenkortti Tiketin kautta

– Jäsenkorttiin nimetyllä henkilöllä on vapaa pääsy kaikkiin Classicin miesten ja naisten edustusjoukkueiden Ideaparkin Bläk Boksissa pelattaviin kotiotteluihin mukaan lukien miesten ja naisten F-liigan runkosarja ja mahdolliset puolivälierä/välierät sekä Suomen Cupin kotiottelut. (jäsenkortti ei oikeuta sisäänpääsyä mahdollisiin Suomen Cup finaaleihin tai F-liigan finaalisarjaan). Tähän saattaa tulla muutoksia rajoitusten vuoksi.

TeeKoo-Auto 

– Kausisäilytys ja renkaidenvaihto yhteensä 60€

Pihlajalinna – Koskiklinikka

Tapaturman sattuessa tai sairauden yllättäessä Classic suosittelee Pihlajalinna Koskiklinikan palveluita

a) LÄHITAPIOLA PIRKANMAAN TERVEYSPUHELIN
Jos sinulla on Lähitapiola Pirkanmaan vakuutus ja asiasi koskee henkilövahinkoon liittyvää terveysneuvontaa ja sairaanhoidon ajanvarausta, soita LähiTapiola Pirkanmaan terveyspuhelinpalveluun puh. 03 3391 1200 ja valitse palveluvalikosta 2. Avoinna päivittäin klo 6-22

b) PIHLAJALINNA URHEILUKLINIKKA 010312017
Jos kyseessä on muuhun vakuutukseen liittyvä tapaturma/sairaus tai kyseessä ei ole vakuutuksen alainen tapahtuma esim.flunssa, rokotus tai sairaus, niin ajanvaraus puhelimitse Urheiluklinikan numerosta 010 312 017 tai netistä https://www.pihlajalinna.fi/toimipisteet/pihlajalinna-koskiklinikka

LähiTapiola Pirkanmaa

Classic suosittelee LähiTapiola Pirkanmaan palveluita. Osana yhteistyösopimustamme, olemme sopineet myös junioritoiminnan tukemisesta.

Ota yhteyttä LähiTapiola Pirkanmaalle ja osallistu samalla junioritoimintamme varainhankintaan. LähiTapiola maksaa palkkiota seuran jäsenten, heidän perheenjäsentensä tai lähipiirin, valmennuksen, seurajohdon ja talkoolaisten yhteydenottopyynnöistä.

Voit jättää yhteydenottopyyntösi urheiluvakuutusta tai mitä tahansa perheen vakuutusasiaa varten. Lue lisää urheiluvakuutuksesta ja jätä yhteydenottopyyntösi täällä.

LähiTapiola Pirkanmaan myöntämät henkilövakuutukset sisältävät maksuttoman terveyspalvelun. LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu on tarkoitettu kaikille LähiTapiola Pirkanmaan henkilövakuutusasiakkaille. Kun tapaturma tai sairaus yllättää, tai jokin terveysasia askarruttaa, ota yhteyttä LähiTapiola Pirkanmaalle 03 3391 1200, valitse palveluvalikosta 2. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 6.00 – 22.00. Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasiasi vireille.

Palvelu on osa LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaiden henkilövahinkoihin liittyvää korvauspalvelua ja palvelun tuottaa Pihlajalinna Oyj.

BO LKV

BO välittää asuntosi FAMILY hintaan, lisätietoja
Sami Nyman puh. 040 358 8839 sami.nyman@bolkv.fi
Marko Lamu puh. 040 801 3166 marko.lamu@bolkv.fi
Valtteri Lampinen puh. 044 077 8988 valtteri.lampinen@bolkv.fi

Cutters Ideapark

Classicin jäsenille -20% hiustenleikkauksesta.

Stadium Finland

Tue Classicin junioritoimintaa

Tue Classicin junioreita keskittämällä ostoksesi Stadiumiin ja ohjaamalla bonukset Classicin junioreiden varustehankintoihin. Näin kiinnität oman Stadium-korttisi Classicin tueksi:

  1. Mene sivustolle stadium.fi
  2. Rekisteröidy jäseneksi käyttäjäkuvakkeesta ylhäältä
  3. Klikkaa ”liity Stadium Memberiksi” ja täytä tiedot
  4. Kirjaudu sisään tunnuksillasi
  5. Omilla sivuilla paina ”Tue Seuraasi” välilehteä
  6. Etsi seura ”Classic” ja valitse laji sekä joukkue ja tallenna

Katso ohjeet videolta klikkaamalla kuvaa.

Edut ovat henkilökohtaisia ja voimassa 31.8.2022 asti. Pyydettäessä henkilöllisyys todistettava.