VALIKKO

Lipunmyynti

Lipunmyynti

Saapuminen Bläk Boksiin

Bussilla
Useiden liikennöitsijöiden vuorot vievät sinut Ideaparkiin aamuvarhaisesta iltamyöhään. Muun muassa linja 50 (Tampere-Lempäälä) kulkee Ideaparkin kautta. Valkeakosken, Ideaparkin ja Tampereen välillä liikennöi lisäksi linja 60 päivittäin sekä Valkeakosken ja Lempäälän välillä linja 63 arkipäivisin. Kyseisillä linjoilla hyväksytään Nysse-lippu. Huomaathan, että kaikki vuorot eivät aja pitkin Ideaparkinkatua, vaan ohittavat Ideaparkin tietä 130 (Valkeakoskelle vievä tie) pitkin.

Bussiaikatauluja voi hakea mm. seuraavilla hakupalveluilla:
Nysse.fi
Matka.fi
Matkahuolto.fi

Omalla autolla
Ideapark sijaitsee Tampere-Helsinki-moottoritien varrella Lempäälässä, vain 18 km Tampereen keskustasta etelään. Omalla autolla pääset vaivattomasti perille liittymästä numero 36. Ideaparkin piha-alueella on ilmaiset pysäköintipaikat 3000 autolle. A-päädyssä on 40 maksullista latauspistettä sähköautoille sekä D-päädystä löydät kaksi latauspistettä lisää.

Navigaattoria varten Ideaparkin osoite on Ideaparkinkatu 4, Lempäälä.

Pyörällä tai kävellen

Ideaparkin ympäristössä on hyvät kevyen liikenteen väylät niin Tampereelta, Lempäälästä kuin Valkeakoskeltakin tullessa. Ideaparkin pyöräpaikat sijaitsevat B- ja C-ovien tuntumassa.