VALIKKO

A – POIKIEN 3. VÄLIERÄ CLASSIC – SPV 28.3.2019

3. välierä Classic-SPV AutoCenter areenalla 28.3.2019 lupaili tiukkaa vääntöä, eikä ennakkotilanne pettymystä tarjonnutkaan. Molemmilla alla kotivoitot, joten 1-1 tilanteesta toinen saa vahvemman kiinnityksen finaalipaikkaan. Edellispelejä muistellen Classicin pelistä pari pointtia: 1. tehoja löydyttävä muiltakin kuin 1-kentältä 2. oman pään puolustukseen pitää kaikkien panostaa.

Ensimmäisen erän alkuun ajassa 1:34 Classic riisti keskialueella pallon ja siirtyi 1-0 johtoon. Kolmen ja puolenminuutin kohdalla siniset kolisuttivat ylärimaa ja 9:07 kotijoukkue teki 2-0 osuman, toki punapaidatkin olivat vierailleet vaarallisesti C maalilla mutta pallo oli viimeistään pysähtynyt maalivahtiin. Erän loppupuolella ajassa 17:09 SPV:n peluri purjehti läpi sinisten ja kavensi tilanteeksi 2-1. Kotijoukkueen ja katsomon tätä vielä hämmästellessä SPV tasoitti kaukolaukauksella 17:27, joten mukava 2 maalin johto oli sulanut tasatilanteeksi erätauolle mennessä. Erän loppuun vielä Classicille 2min kädellä pelaamisesta. Ensimmäisen erän alkupuoli oli sangen vauhdikasta ja vahvaa vääntöä molemmilta joukkueilta; välieräpelin meininkiä!

Toinen erä aloitettiin SPV ylivoimalla, jonka Classic pystyy eliminoimaan ja ilman tilastomerkintöjä mennäänkin liki pelin puoliväliin, kunnes alkaa tapahtumaan. Pelikellon näyttäessä 28:53 SPV joutuu turvautumaan työntämiseen pysäyttääkseen 1-ketjun liukkaan laiturin ja minuutti tästä niin jälleen SPV:n peluri jäähylle! Minuutti 5-3 vastaan eli Classicille tarjotaan ratkaisua hopeatarjottimella, mutta lopputulos puhdas nolla! Numeroistakin päätellen ylivoima tehotonta ja katsomoon nähtynä hiukan mielikuvituksetonta. Mutta uutta tilaisuutta tarjotaan ajassa 33:00 SPV:n jälleen istuessa 2-minuuttista. Ylivoiman ensimmäisen minuutin aikana ei ensimmäistäkään laukasta kohti maalia, siniset läpsyttelivät pallolla ilman yritystä, joten tämäkään ylivoima ei tuottanut tulosta. Erän loppuun SPV näytti ylivoimapelaamisen mallia, Classicin jäähy 39:05 ja ajassa 39:24 lukemat 2-3, joten ensi kertaa punapaidat johtivat tätä kohtaamista. Toisessa erässä Classicin tekemistä kuvasi ilottomuus.

Kolmannen erän maalinteon aloittivat vierailijat 48:06 siirtyen kahden maalin johtoon. Ajassa 48:27 Classic kavensi ja 4-4 syntyi 50:03, joten jälleen olivat puntit tasan ja pelimiehen kymppi mahdollisesti ratkaisee pelin? Erän loppupuoli toi vielä SPV:lle maalin, johon kotijoukkue ei enää pystynyt vastaamaan, joten toinen kiinnitys arvokkaan ryöstön jälkeen vierailijalle. Classicin Valtteri Ylösmäki vastasi pelin pirteistä ja yritteliäistä otteista!

Lauantain ehkä jo ratkaisevaan peliin pitäisi ykköskentän miehiä löytyä lisää ja olisikohan kakkosylivoiman käytössä ajattelemista… Muuten SPV:n kannatusryhmän kertosäe: ”lauantaina katkee”, käynee toteen! Seinäjoella pelataan lauantaina 30.3. klo 13.00.

Lauantaina kaikki kannustamaan Classicin A-pojat voittoon Seinäjoen Urheilutalolle!!