VALIKKO

Vanhimmille poikajunioreille uudet päävalmentajat ensi kaudelle

Vanhimmille poikajunioreille uudet päävalmentajat ensi kaudelle

Jussi Piha sekä Mikko Hernetkoski tulevat jakamaan päävalmentajuuden ensi kaudella P22-joukkueessa. Kristian Kajander ottaa vetovastuun P19- sekä P17-joukkueista.

Haluamme kehittää liigajoukkueen sekä P22-joukkueen yhteistyötä, jotta olemme tulevaisuudessa vielä omavaraisempia ja pystymme tuottamaan entistä parempia pelaajia liigajoukkueeseemme. ”Haluamme entisestään selkeyttää ja luoda motivoivan sekä laadukkaan toimintaympäristön huippuvaiheen pelaajillemme” kertoo ensi kaudella joukkuetta valmentava Mikko Hernetkoski.

Jussi Pihan kommentit:

Todella otettu, että itselleni tärkeä seura halusi minut tähän pestiin. Tällä hetkellä fokus on tässä kaudessa nykyisten joukkueiden kanssa, mutta innolla odotan jo tulevaa. Pääsemme jatkamaan Jari Nyströmin sekä Tero Karppasen tiimien tekemää loistavaa työtä pelaajien kanssa. Toivon, että kokemuksistani on apua pelaajille jatkossakin heidän matkallaan kohti omia tavoitteitaan. Samalla pääsen loistavassa valmennustiimissä oppimaan itsestäni ja kehittymään valmentajana.

P19 ja P17 -joukkueiden päävalmentajana ensi kaudella toimii Kristian Kajander.

Kristianin kommentit:

2 vuotta sitten tulin seuraan ja päivääkään ei ole tarvinnut katua. Kunnia jatkaa töitä laadukkaassa organisaatiossa ja olla osana auttamassa pelaajia ottamaan seuraavia askelia junioripolulla .Kun mahdollisuus ilmeni , sitä ei tarvinnut kauaa miettiä. Siitä lähdetään , että molemmissa ikäluokissa on välittävä ympäristö ja arjen harjoittelu on mahdollisimman laadukasta. Innolla odotan jo tulevaa , mutta vielä on täysi fokus nykyisessä kaudessa!