VALIKKO

A – POIKIEN OTTELURAPORTTI CLASSIC – NOKIAN KrP 22.1.

Tiistain kirpeässä pakkassäässä kohtasivat tiukassa paikalliskamppailussa Classic ja Nokian KrP. Illan aloituskokoonpanossa urakkansa aloittivat ykköskenttä Talvitie – Tuurna – Molkka – Vaajala – Jokinen – Laitila. Ajassa 01:03 herpaantui Classicin keskittyminen ja KrP pääsi hyödyntämään tilanteen ja teki ottelun avausmaalin. Ensimmäiset viisi minuuttia olivatkin KrP:ltä itsevarmaa pallon hallintaa ja Classicilla oli otteissaan hieman arkuutta ”mennä iholle”.

Pelin edetessä rohkeus kuitenkin lisääntyi ja yleisö pääsi nauttimaan Classicin hyvästä yrityksestä, hienoista pallonvaihdoista hyökkäyspäädyssä ja maalivahti Talvitien taitavista torjunnoista. Classicin hyvä vire jatkui ja ajassa 14:48 Classic pelasi hyökkäyksen maaliin saakka; Mäkisen syötöstä pallon ohjasi maaliin Lahtinen. Classicin avausmaalin jälkeen ottelu oli tiukkaa taistelua Classicin päädyssä ja erän loppupuolella nähtiin taas Classicilta hyvää yritystä ja hienoja tilanteita. Ajassa 19:22 sortui KrP kahden minuutin rangaistukseen työntämisestä.

Kokonaisuudessaan ensimmäisessä erässä nähtiin vauhdikasta ja tasaväkistä peliä, mihin Classic pääsi alun haparoinnin jälkeen hyvin mukaan. Erätauolle lähdettiin tasalukemissa 1 – 1.

Toinen erä alkoi Classicin ylivoimalla. Ensimmäiset viisi minuuttia olivat Classicin selvää hallintaa hyökkäyspäädyssä; hienoja yrityksiä, jotka KrP:n maalivahti kuitenkin torjui. Pelin edetessä hyökkäyksiä sateli puolin ja toisin ja pelikellon näyttäessä 30:32 Pöysärin tarkka, itsevarma laukaus kohti maalia näkyi numerotaululla lukemin 2 – 1. Maalin syöttäjänä toimi Lindén.

KrP:n tehokas pyöritys Classicin maalilla tuotti tulosta ajassa 33:22, jolloin KrP sai Classicin puolustuksen murrettua. Peli jatkui tasaisena liikehdintänä ja hyökkäyksiä nähtiin puolin ja toisin. Pelikellon näytäessä 38:25 nähtiin Classicin tyylitelty, yleisöystävällinen kolmas maali, jonka viimeisteli Lindén Mäkisen syötöstä. Toiselle erätauolle siirryttiin Classicin johtaessa lukemin 3 – 2.

Kolmas erä eteni lukuisilla hyökkäyksillä molemmissa päädyissä ja Classicin Talvitie torjui jälleen hienosti KrP:n maalintekoyritykset. Ajassa 45:34 KrP otti toisen kaksi minuuttisen jäähynsä, syynä korkea maila. Ylivoimasta ja muutamasta yrityksestä huolimatta Classic ei onnistunut maalinteossa ja ensimmäinen jäähy ajassa 48:20 tuli työntämisestä. Alivoimasta Classic suoriutui hienosti taistelemalla. Classicin aikalisän jälkeen peli jatkui hyvällä taistelulla ja nopeatempoisella, rehdillä pelillä. Ajassa 52:42 tasoitti KrP tulostaululle lukemat 3 – 3. Classic jatkoi kuitenkin peliään hyvällä yrityksellä. KrP otti vielä aikalisän ennen ottelun siirtymistä jatkoajalle.

Jatkoaika oli yritystä puolin ja toisin; KrP painoi päälle, mutta Classicin puolustus toimi ja Talvitie torjui. Ottelu ratkaistiin lopulta rangaistuslaukauskilpailulla ja tulostaululle jäivät  lukemat 3 – 4 KrP:n hyväksi. Ottelun maukkaimpana pelaajana palkittiin Pancho Villan lahjakortilla Classicin #84 Rasmus Mäkinen.