VALIKKO

Veikkauksen etuasiakkaat ilmaiseksi salibandyliigan huippuotteluun Classic – EräViikingit

Veikkauksen etuasiakkaat ilmaiseksi salibandyliigan huippuotteluun Classic – EräViikingit

kaupallinen yhteistyö Veikkauksen kanssa

Veikkauksen etuasiakkaat pääsevät ilmaiseksi pe 17.1.2020 pelattavaan salibandyliigan kärkiotteluun Classic – EräViikingit. Ottelu pelataan tuttuun tapaan Tampere Areenalla.

Ottelun yhteydessä kokeillaan Classicin ja Veikkauksen yhdessä ideoimaa kokeilua, jossa Veikkauksen etuasiakkailla on mahdollisuus lunastaa ennakkoon ilmaiseksi lippu kyseiseen otteluun. Lisäksi ne jotka eivät pääse paikan päälle, voivat katsoa ottelun VeikkausTV:stä –  suorana ja ilmaiseksi. Lippuja myydään myös normaalisti Ticketmasterin sivuilla ja ottelupäivänä lipunmyynnissä, niin kauan kuin lippuja riittää.

”Ottelu on ehdottomasti yksi alkuvuoden kiinnostavimpia kamppailuja, ja uskon konseptin tuovan lehtereille ja TV:n ääreen erittäin paljon nykyisiä ja uusia salibandyfaneja”, iloitsee Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

”Saimme seuralta ennakkoluulottoman ehdotuksen uudesta yhteistyökokeilusta, jonka yhtenä keskeisenä tavoitteena on ohjata huippuedun avulla uusia salibandyn ystäviä nauttimaan huippusalibandystä paikan päälle. Onnistuessaan yhteistyömallia voidaan laajentaa myös muiden salibandyliigaseurojen kotiotteluihin”, kertoo Veikkauksen yhteyspäällikkö Tapio Imporanta.

Veikkauksen etuasiakkailla on mahdollisuus lunastaa otteluun lippu ilmaiseksi täältä. Otteluun myydään myös normaalisti lippuja ennakkoon täältä sekä Tampere Areenan lipunmyynnissä.

VeikkausTV on palvelu Veikkauksen etuasiakkaille, jota voit katsoa osoitteessa www.veikkaus.fi/veikkaustv. VeikkausTV näyttää syyskauden aikana useita salibandyliigan otteluita ilmaiseksi.

Lisätietoja:

Pasi Peltola
Classic Family
toiminnanjohtaja
Classic
gsm. +358505209766
toimisto@scclassic.com

Tapio Imporanta
yhteyspäällikkö
Veikkaus
gsm. +358407089032
tapio.imporanta@veikkaus.fi