VALIKKO

TULOS: PSS tyly omassa kotiavauksessaan

Classic matkusti tiistaina 21.9.2021 Porvooseen, jossa se kohtasi hallitsevan Suomen mestarin Porvoon salibandyseuran. Molemmat joukkueet lähtivät otteluun voitto pohjalla, kun molemmat joukkueista olivat onnistuneet poistumaan kaukalosta voittajina omissa liiga-avauksissaan Classicin haettua 7-8 voitto Oulusta – PSS:n puolestaan kaadettua SB Pro:n Nurmijärvellä numeroin 1-4.

Tiistai-illan kohtaaminen alkoi hyvinkin tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet pystyivät luomaan paikkoja tasaisesti. Molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä, mutta maaliin palloa ei onnistunut kumpikaan joukkueista saamaan ensimmäisen 20 minuuttisen aikana.

Ottelun avausmaalit syntymät molemmille toisen erän alussa. Ensin Milja Saarikoski avaa kotijoukkueen ajat 22′ minuutin kohdalla, josta kuusi minuutia myöhemmin Natalia Pitkäkangas tuo Familyn jälleen tasoihin Suvi Hämäläisen saalistaessa syöttöpisteen osumaan.

Familyn tasoitusmaalin jälkeen kotijoukkue nostaa vaihteen korkeammaksi ja menee menojaan – kuskina kotijoukkueen Ella Sundström. Sundström yllättää Family-maalilla torjuvan Emma Mannilan 15 minuutin aikana kolmesti, jonka jälkeen Saario ja Holmström viimeistelevät illan loppunumerot 6-1.

Family kärsii Porvoossa kauden avaustappionsa, mutta lauantaina käyrä on jälleen mahdollista muuttaa vihreäksi, kun joukkue kohtaa kotiavauksessaan SB Pron.