TULOS: Naiset räjäyttivät pankin kotiavauksessaan

F-Liiga naiset:
Classic – SB Pro 9-2 (5-0, 1-2, 3-0)
Bläk Boks, Ideapark Lempäälä 25.9.2021

Classic ja SB Pro kohtasivat takavuosien klassikkokohtaamisessa Ideaparkissa syyskuun 25. päivänä. Ottelu oli samalla myös Familyn naisten liigajoukkueelle ensimmäinen kotiottelu uuden ajan salibandyareena Bläk Boksissa. Ennen lauantain kohtaamista Family oli aloittanut kautensa voitolla ja tappiolla haettuaan ensin 7-8 voiton Oulusta ja taivuttuaan sen jälkeen PSS:lle Porvoon tiistai-illassa. Vierailija SB Pro oli niinikään kärsinyt tappion PSS:lle aiempana sunnuntaina.

Family yllätti illan vierailijat täysin ottelun avauserässä. Avauserän jälkeen taululla komeilivat lukemat 5-0 Alisa Pölläsen tykitettyä hattutempun Jenni Torkin, sekä Johanna Homin lisätessä vielä nurmijärveläisten ahdinkoa. Kristiina Kauppila toimi ensimmäisen 20 minuuttisen pääarkkitehtina alustaessaan Familyn maaleista kolme.

Pro onnistui kaventamaan tilannetta toisessa erässä yhdellä, mutta sen lähemmäksi ei Family vieraitaan enää päästänyt. Johanna Homi ja Jenni Torkki iskivät molemmat vielä maalit naiseen, jonka lisäksi myös Julia Woivalin ja Sanni Nieminen hakivat onnistumiset taululle. Loppunumerot Ideaparkista 9-2.

Illan parhaana palkittiin Kristiina Kauppila, joka alusti lopulta yhdeksästä maalista peräti viisi.

Kausi jatkuu Familyn joukkueilla tulevana lauantaina 2.10., jolloin vieraaksi Bläk Boksiin saapuu Turun palloseura.