VALIKKO

TULOS: Classic ankara isäntä lahtelaisille

F-Liiga miehet | 29.9.2021
Classic – LASB 10-3 (4-0, 3-2, 3-1)

Classic ja LASB kohtasivat menneen kevään puolivälieräsarjan uusinnassa Bläk Boksissa keskiviikkona 29.9. Ennen keskinäistä kohtaamista Familyllä oli tilillään kahdesta pelatusta ottelusta kaksi voittoa, kun taas lahtelaiset olivat niinikään onnistuneet hakemaan täyden pistepotin kahdesti, mutta ottelun enemmän pelanneena myös taipuneet kertaalleen. Edellisistä keskinäisistä kohtaamisesta voitot olivat 4-1 Classicille, joista nuo kaikki olivat viime kevään puolivälieräsarjan otantaa.

Keskiviikon kohtaaminen alkoi kovalla temmolla runsaslukuisen Bläk Boks -yleisön jyllätessä taustalla. Ottelu ennätti edetä maalittomana lähes vartin kohdalle, kunnes Albert Koskinen heilutti verkkoja ensi kertaa ajassa 13:30. Erän viimeisestä seitsemästä minuutista muodostui Familyn maalijuhla, sillä erätauolle siirryttäessä numerot olivat nousseet jo 4-0. Maalintekijöinä Eemeli Salin, Ville Lastikka, sekä liigauran avauserässä osunut Ville Hietaranta.

Toinen erä tarjosi osumia molemmilta joukkueilta, kun lahtelaiset onnistuivat junailemaan taululle 4-1 ja 5-2 kavennukset. Tauolle asteltiin kuitenkin Familyn 7-2 johtolukemissa Juha Kivilehdon, Janne Lammisen ja Alpo Laitilan vastatessa Familyn osumista.

Kolmas erä piti edeltäjiensä mukaisen teeman ja Family marssi lopulta voittoon lukemin 10-3.

Ottelun hahmona liigadebyytissään lopulta tehoja 2+0 tuulettanut Ville Hietaranta.

Seuraavan kerran miesten liigajoukkue nähdään tositoimissa Otaniemessä perjantaina 1.10., kun joukkue matkaa Otahallille Westend Indiansin vieraaksi.