VALIKKO

Tule mukaan Familyn tyttöjunioreihin maalivahdiksi

Tule mukaan Familyn tyttöjunioreihin maalivahdiksi

Jo vuodesta 1993 asti salibandyn parissa kouluttajana ja valmentajana toiminut Topi Tamminen toimii Classicin maalivahtivalmennuksen mentorina.

Pitkän uran salibandyn ja erityisesti lajin maalivahtivalmennuksen kanssa tehnyt Tamminen jakaa osaamistaan koko Familyn rintamalla.

Tyttöjen ja naisten puolella maalivahtivalmentajien tiimi on vahva.

Topin mentoroitavana eli maalivahtivalmennuksesta käytännössä vastaavat maalivahtilegendat Pekka Nieminen ja Jussi Viitanen sekä maalivahtivalmentaja Jukka Pesonen.

”Aikanaan kun Oulusta Tampereelle 18-vuotiaana lähdin, niin oli haaveissa kehittyä joku päivä liigan maalivahdiksi. Hyvällä valmennuksella ja ahkeralla työnteolla siitä tulikin nopeammin totta, mitä olin itse kuvitellut, toteaa Elsi Kangasharju, joka on myös torjunut aikanaan U19-maajoukkueessa.

Seurassa on maalivahtivalmennuksen polku, jolla linjataan ja pyritään saamaan jokaiselle Classicin maalivahdille oma kehitys- ja valmennussuunnitelma. Valmennusta toteutetaan niin joukkueharjoitusten yhteydessä, kun myös järjestetään maalivahdeille omia mv-harjoituksia.

Mikäli kiinnostuit ja olet A-E-juniori-ikäinen tyttö ota rohkeasti yhteyttä seuran junioripäällikköön:

Irina Peltola 0400-927633

irina.peltola@scclassic.com