Ilmoittautumiset avoinna syksylle 2020 nyt!

 

Tenavat

Lapsi-vanhempi -ryhmien tavoitteina ovat oman kehonhallinnan kehittäminen, liikunnan perustaitojen oppiminen sekä salibandyn perustaitojen opettelu lapsen oman kehityksen mukaan. Lapsi saa turvallisesti ensimmäiset ryhmäliikuntakokemukset oman vanhemman kanssa.

Tunnit sisältävät liikunnan perusliikkeitä sekä salibandyn alkeita. Peliosuuksia otetaan mukaan ryhmän taitojen mukaan vanhemmat huomioiden. Kaikki tunnin harjoitukset suoritetaan yhdessä vanhemman kanssa.

Naperot

Lasten omat -ryhmien tavoitteina ovat samat asiat kun lapsi-vanhempi ryhmissä, mutta lapset opettelevat yksin ilman vanhempaa toimimaan ryhmässä.

Varusteiksi riittävät sisäliikuntavarusteet, sisäpelikengät, maila, suojalasit sekä juomapullo.

Varusteet on mahdollista hankkia Classicin yhteistyökumppanilta Stadiumista ja Tampere Areenan Classic shopista.

Lisätietoja Tenavasäbästä: 

timo.seppala@scclassic.com

puh: 050-4326725

Tenavasäbä 1 krt/ vko

Tenavasäbä

Tuote sisältää:

  • Ohjattu tunti salibandyn ja liikunnan merkeissä kerran viikossa
  • Classicin tenaväsäbä t-paita
  • Classicin jäsenkortti lapselle
  • Vakuutus tunneilla
  • Turnaustunnelmaisen harjoitustapahtuman kaksi kertaa syksyllä ja kaksi kertaa keväällä
  • Lisäksi laskutetaan lapsi-vanhempi-ryhmiin osallistuvilta aikuisilta 18 € lukukausimaksu, joka sisältää tenavasäbä t-paidan.

Paikan maksuton peruutus syyskaudelle päättyy 20.9.2020, jolloin on myös laskun eräpäivä.

Emme ole velvollisia palauttamaan maksettuja lukukausimaksuja. 

Tunteja ei pidetä syys- eikä hiihtolomalla eikä juhlapyhinä.

Kun ilmoittaudut syksyllä toimintaamme, se jatkuu automaattisesti keväälle 2021, jos ilmoittautumista ei peruuta 31.12.2020 mennessä.

Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse timo.seppala@scclassic.com


MyClub-jäsenrekisteri ja ilmoittautumisjärjestelmä:

Classic on siirtynyt käyttämään myClub järjestelmää mm. jäsenrekisteriin, salibandykouluihin ilmoittautumiseen ja laskutukseen. Jokainen Classic jäsen (myös salibandykoululaiset) on kirjoilla tässä järjestelmässä (lapsen eli jäsenen nimellä), jossa jokainen ylläpitää omia jäsentietojaan. Sen jälkeen voit liittää omista asetuksistasi  - Lisää perheenjäsen kohdasta kaikki näkyviin saman käyttäjätilin alle.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Järjestelmän kautta näette myös laskutietonne. Laskujen maksutiedot päivittyvät myClubiin noin 7 päivän kuluessa maksamisesta.

Mikäli yhteystietonne muuttuvat, päivittäkää ne ehdottomasti ajan tasalle myClubiin.

Toivomme myös, että älkää poistako myClubista omien tietojen asetuksista kyllä-valintaa kohdasta ”Haluan vastaanottaa sähköposteja ja tekstiviestejä yhteisöltäni”, koska kaikki salibandykoulujen tiedottaminen tapahtuu myClubin sähköpostiviestien kautta.

CLASSIC TV Katso kaikki »