VALIKKO

Taikuri Savonen palaa kotiin – tavoite menestyä ja kehittyä edelleen

Taikuri Savonen palaa kotiin – tavoite menestyä ja kehittyä edelleen

Edelliset kaksi kautta sveitsiläisessä Wiler-Ersigenissä pelannut Krister Savonen palaa Classic Familyyn. Paluu tuttuun ja turvalliseen organisaatioon kypsyi hiljalleen kevään aikana.

– Ensimmäinen kausi Sveitsissä katkesi koronaan ja toisessakin oli omat haasteensa epidemian ja loukkaantumisen kanssa. Tämä viimeinen kausi oli sinällään henkisesti raskas, kun kausi oli poikki kolme kuukautta ja runkosarjan viimeisessä ottelussa tuli vielä aivotärähdys, jota parantelin seitsemän viikkoa, – onneksi silti pääsin Superfinaaliin pelille ja vaikka siitä tuli tappio niin kokemus oli silti hyvä, ”Lese” pohtii.

Savonen pyöritteli tulevan kauden tilannettaan alkukevään ajan ja paluu Familyyn syntyi lopulta vaivattomasti.

– Tulevat MM-kotikisat ovat itselleni tärkeä asia ja koin, että palaamalla tuttuun ja stabiiliin ympäristöön saan itsestäni eniten irti. Eikä pidä vähätellä perheen ja kavereiden merkitystä paluun mahdollistajina. Classic on upea organisaatio ja tavoite on taistella huippuvalmennuksen ja pelikavereiden kanssa kaikista jaettavissa olevista pytyistä kynsin hampain, taituri tiivistää.

Classic aloittaa kauden 2021-22 uudessa kodissa Ideaparkissa syksyllä. Myös Savonen odottaa malttamattomana pääsyä uuteen kotiin.

– Olen kuullut, että Ideaparkin uusi areena tulee olemaan Suomen hienoin salibandyareena kaikkine hienouksineen ja tarjoaa huippupelien ohella upeita mahdollisuuksia sekä yksityiskohtia, -toivottavasti myös yleisö ja fanit pääsevät syksyllä yhtä innostunein mielin nauttimaan Classicin uudesta kodista, Savonen päättää.

Krister Savonen

26 vuotta 172cm/73kg
avovaimo Liina ja koira Nala
Maailmanmestari x 2
Champions cup x 1
Suomenmestari x 4

Ruotsalainen salibandylehti Innebandymagazinet valitsi Savosen maailman toiseksi parhaaksi miespelaajaksi vuosina 2017 ja 2018

Classicin lopullinen joukkue julkistetaan toukokuun aikana.

Lisätiedot Pasi Peltola 0505209766