VALIKKO

Seuramme fysiikkavalmentajat loivat juoksukuntoon -ohjelmat!

Seuramme fysiikkavalmentajat loivat juoksukuntoon -ohjelmat!

Seuramme fysiikkavalmentajat Antti ”Andy” Tervonen ja Janne Keinänen loivat yhdessä valmiit juoksukuntoon – ohjelmat. Nyt on loistava aika aloittaa uusi juoksuharrastus! Molempien ohjelmien avulla kehität juoksukuntoasi vauhdilla, olitpa sitten vasta aloitteleva hölkkääjä tai juoksua jo harrastanut kokenut lenkkeilijä.

Ohjelmat sisältävät 12 viikolle viikkorytmityksen, harjoitukset selkeine ohjeineen, sekä tietoa harjoittelua tukevasta ravinnosta ja unesta. Ohjelman avulla et paranna vain fyysistä kuntoasi, vaan toiveemme on, että hyvinvointisi kehittyy kokonaisvaltaisesti. Liittymällä ohjelmaan pääset lisäksi suljettuun Facebook ryhmään, josta löydät videomateriaalia niin harjoitteisiin, kuin venyttely- ja liikkuvuusvinkkejä.

Ensimmäiset juoksukuntoon – ohjelmat starttaavat maanantaina 20.4.2020, joten ilmoittaudu pian osoitteessa bit.ly/juoksukuntoon ja aloitetaan yhdessä matka kohti timanttista kuntoa!

Mikäli haluat yksilöllisempää valmennusta, Andy ja Janne tarjoavat myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen etävalmennukseen. Etävalmennus toteutetaan tavoitteidesi pohjalta ja on juuri sinulle tehty ohjelma. Samasta linkistä pääset ilmoittautumaan ensikontaktiin Andyn tai Jannen kanssa, jonka aika jutellaan tavoitteista ja toiveista ja sen pohjalta päätät itse haluatko lähteä valmennukseen. Ensikontakti on aina ilmainen!