VALIKKO

Saarinen jättäytyy pois tämän kauden jälkeen ─ Herrala ottaa vetovastuun

Saarinen jättäytyy pois tämän kauden jälkeen ─ Herrala ottaa vetovastuun

Classicin naisten päävalmentaja Katriina Saarinen jättäytyy pois tehtävistään kuluvan kauden jälkeen. Siivilityön ja salibandyvalmentamisen yhteensovittaminen on muodostunut liian kuorimittavaksi yhtälöksi.

─ Erityisesti vieraspelireissut ovat osoittautuneet varsin haastaviksi tänä syksynä jaksamisen suhteen ja voimani eivät ole vielä palautuneet toivotulle tasolle.
─ Jos terveystilanne sallii, toivon voivani jatkaa jossain roolissa naisten joukkueen parissa myös ensi kaudella.

Saarinen on mielissään, että juuri Jami Herrala seuraa häntä tehtävässään.
─ On hienoa, että Jami ottaa homman haltuun. Hän tuntee joukkueen toimintatavat jo viime kaudelta ja on erinomainen valmentaja.
─ Lisäksi tämä on hieno satsaus seuralta naisten joukkueen toiminnan kehittämiseen.

Naisten päävalmentajuuden lisäksi Jami Herrala jatkaa Classic Akatemian valmentajana. Herrala on luonnollisesti mielissään tarjotusta mahdollisuudesta.

─ On etuoikeus saada tehdä tätä työtä ammattilaisena ja nyt pitää alkaa näkymään myös omassa tekemisessä se, että on tämmöinen mahdollisuus. Familyssa asiat hoidetaan hienosti ja olen kiitollinen, että seura osoittaa luottamuksen tarjotessaan tätä tehtävää minulle.

Herrala haluaa katsoa jo tulevaisuuteen ja näkee sen motivoivana.

─ Naisten joukkue on toimintatavoiltaan ja pelaajiston osalta itselleni tuttu. On hienoa saada aloittaa naisten kanssa uutta projektia. Tyttöjuniorit välillä a-c ovat SM sarjassa ja sieltä kasvaa tulevaisuuden runko naisten joukkueeseen.