VALIKKO

Pekka Nieminen ottaa vetovastuun naisista – Herrala suuntaa ulkomaille

Pekka Nieminen ottaa vetovastuun naisista – Herrala suuntaa ulkomaille

Naisten joukkueen valmennus vaihtuu kuluvan kauden jälkeen. Päävalmentajan vastuun ottaa tehtäväkseen maalivahtilegenda Pekka Nieminen. ”Nupi” korostaa kuluvan kauden olevan vielä kesken ja kliimaksin olevan sen osalta vielä edessä. Nieminen on toiminut koko kauden jo joukkueen mukana ja pelaajat sekä tavat toimia ovat tuttuja.

─ Hyvillä ja odottavin mielin luonnollisesti odotan tulevaa kautta ja olen kiitollinen tarjotusta mahdollisuudesta. Tämän kauden tosipelit ovat vielä edessä, joten keskittyminen on nyt vain niissä. Sen verran olen ehtinyt ensi kautta pohtimaan, että haluan kesän ja syksyn aikana saada sitoutuneen, hyvähenkisen ja urheilullisen joukkueen tekemään yhteistä matkaa.

Tämän kauden vielä päävalmentajana toimiva Jami Herrala suuntaa ulkomaille ja haluaa rauhoittaa tilanteen kuluvan kauden ajaksi.

─ En voi sanoin kuvata, kuinka uskomattoman hienot vuodet Familyssä ovat takana. Kun ”Passo” ja ”Herne” soittivat, että kiinnostaako tulla Tampereelle niin ajattelin heti, että nyt on sauma oppia paljon tästä lajista ja yleensäkin päästä seuraamaan miten asiat tehdään maailman parhaassa seurassa. On ollut etuoikeus olla osa tätä perhettä ja ehkä tulevaisuudessa vielä tie tuo tänne takaisin. Kauden jälkeen tulee uudet kuviot, mutta nyt on aika keskittyä siihen, että kevät jatkuu pitkälle täällä.

Toiminnanjohtaja Pasi Peltola tuntee molemmat miehet hyvin ja haluaa keskittymisen olevan hetkessä.

─ Ensinnäkin haluan sanoa, että haikein mielin luovutaan Jamista. Hieno mies pohjoisesta, josta kasvoi osa Classic Familyä isolla, isolla sinisellä sydämellä. Vielä ei tietenkään ole jäähyväisten aika sillä kautta on vielä paljon jäljellä. Onneksi naisten edustusjoukkue jatkaa vahvoissa käsissä, kun Pekka Nieminen saadaan joukkueen peräsimeen. Julkaisemme myöhemmin muun valmennuksen ja taustaorganisaation, joka tulee olemaan kokonaisuudessa varsin vahva.