VALIKKO

OTTELUENNAKKO | Kaikki pelissä maanantaina Bläk Boksissa

OTTELUENNAKKO | Kaikki pelissä maanantaina Bläk Boksissa

Kaksi liigakautta, yhdeksän (9) keskinäistä puolivälieräottelua, joista yhdeksän on päättynyt vierasvoittoon. Classic ja FBC Loisto viihdyttävät naissalibandyn ystäviä jo toista kevättä perätysten ”koko rahan edestä”. Menneellä liigakaudella Classic eteni lopulta mitalipeleihin kaatamalla Loiston Turussa pelatussa ratkaisevassa viidennessä puolivälieräottelussa sarjalle ominaisen tilastokummajaisen siivittämänä. Yhdestäkään ottelusta ei kotijoukkueena esiintynyt poistunut voittajana. Kuluva kevät onkin antanut monelle ”Deja vu”-kokemuksia, sillä maanantai-iltaan huipentuva sarja on tähän asti noudattanut täysin samaa kaavaa, kun molemmat joukkueista ovat hakeneet kaksi välieräkiinnitystä vieraista. Kipinöitä lisää myös se, että kolmessa neljästä on ratkaisu haettu varsinaisen peliajan ulkopuolelta.

Puolivälieräsarja 2022:
1. Classic – FBC Loisto 6-7 (ja.)
2. FBC Loisto – Classic 2-6
3. Classic – FBC Loisto 3-4 (ja.)
4. FBC Loisto – Classic 2-3 (ja.)

5. Classic – FBC Loisto, maanantaina 21.3.2022 klo 18:30 | Bläk Boks, Ideapark Lempäälä

Maanantaina Bläk Boksissa on panoksena paljon. Jännitettä joukkueiden välillä on riittänyt kuluvalla kaudella kulisseja myöten. Monella on vielä tuoreessa muistissa tammikuussa pelatun keskinäisen runkosarjaottelun jälkipuinti, kun Loisto jätti Familyn 5-2 voittoon päättyneen ottelun jälkeen protestin, jonka mukaan Familyn kokoonpanossa peluutettiin liian nuorta pelaajaa. Kyseessä tuolloin oli kakkosmaalivahdiksi koronatoimien vuoksi asetettu 2007 syntynyt Vilhelmiina Niemelä. Tapaus eteni salibandyliiton valituslautakuntaan, joka lopulta hyväksyi Loiston protestin, mutta jätti lopputuloksen voimaan säilyttäen pisteet Familyn pankissa. Runkosarjassa kaikki kolme kohtaamista päättyivät Familyn voittoon.

Pelaajavertailu:

Tehokkaimmat pistenaiset puolivälieräsarjassa:

Classic:
Alisa Pöllänen / 4 ottelua : 4+1=5
Kristiina Kauppila / 4 ottelua: 0+5=5
Suvi Hämäläinen / 4 ottelua: 3+1=4

FBC Loisto:
Tuulia Lahti / 3 ottelua: 4+2=6
Nea Keihäs / 4 ottelua: 1+4=5
Erika Koski / 2 ottelua: 3+0=3

Maanantaina kaikki on pelissä, kun joukkueet iskevät yhteen viimeistä kertaa kuluvalla kaudella Bläk Boksissa klo 18:30 startaavassa ratkaisevassa viidennessä puolivälieräottelussa. Tuleeko Bläk Boks täyteen?

Ratkaiseva 5.puolivälieräottelu
Classic – FBC Loisto
Maanantaina 21.3.2022 klo 18:30 alkaen
Bläk Boks, Ideapark Lempäälä

Liput illan huippuotteluun: Tiketti.fi