VALIKKO

Maajoukkueet maailmalla – Familysta nimettiin 25 edustehtäviin

Maajoukkueet maailmalla – Familysta nimettiin 25 edustehtäviin

Miesten maajoukkue kohtaa Ruotsin 7. syyskuuta Alingsåsissa Göteborgin lähellä. Joukkueeseen ovat valittu Oskari Heikkilä, Sami Johansson, Mikko Leikkanen, Eemeli Salin ja Nico Salo. Classicin päävalmentaja Samu Kuitunen ja valmentaja Juha Jäntti kuuluvat valmennustiimiin.

Suomen poikien U19 maajoukkue kohtaa samaisessa tapahtumassa Ruotsin kahdesti. Pelipaikkakunnat ovat Lerum sekä Alingsås. Classicista joukkueeseen valittiin Otso Auvinen, Jimi Ahonen, Niilo Helin ja Otto Kilpi. Valmennustiimiin kuuluu myös Classicin valmennuspäällikkö Mikko Hernetkoski.


Mikko Hernetkoski on valittu U19 maajoukkueen valmentajaksi.

Naisten maajoukkue kohtaa Salossa Sveitsin ja Tshekin 6. – 8. syyskuuta. Joukkue tähtää jo vahvasti kohti Neuchatelin MM-turnausta ja ryhmästä löytyvät Classicin Sanni Nieminen sekä Alisa Pöllänen.

Miesten U23 maajoukkue, joka kohtaa 6. – 8. syyskuuta neljän maan turnauksessa Latvian Valmierassa Latvian ja Viron miehet sekä Sveitsin U23-ryhmän. Joukkueeseen ovat nimetty Classicista Eemeli Akola, Aaro Helin, Albert Koskinen, Eetu Sikkinen sekä Konsta Tykkyläinen. 

Kuva: Salibandyliitto

Tyttöjen U16-maajoukkuerinki leireilee Eerikkilässä 16.-18.9. Classicista mukaan on valittu Veera Kuosmanen, Alma Laitila, Ida Kattilakoski (rinnakkaisedustuksella Nibacos), Jasmin Rautanen (rinnakkaisedustuksella FoSu) ja Helmi Siuko (rinnakkaisedustuksella PunKu). Vuotta vanhemmat tytöt ovat kutsuttu tapahtumaan sparraajiksi. Classicista mukaan on nimetty Siiri Syrjänen.

Family toivottaa onnea ja menestystä maajoukkuetapahtumiin!