VALIKKO

Kausikortit ja liput nyt myynnissä!

Kausikortit ja liput nyt myynnissä!

Kausikortit sekä otteluliput naisten ja miesten avausotteluihin Bläk Boksissa on nyt myynnissä Tiketin sivuilla. Kausikortteihin, lippuihin sekä vip- ja katsojaelämyksiin voi tutustua lisää tästä.

Avausottelut Bläk Boksissa

Classic miehet – Happee su 19.9. klo 17.00

Classic naiset – SB-Pro la 25.9. klo 15.00

Saapuminen Bläk Boksiin

Bussilla

Nysse-liikenteen uudistukset reittiliikenteeseen kesällä 2021 toivat merkittäviä muutoksia Ideapark-yhteyksiin. Muun muassa linja 50 (Tampere-Lempäälä) kulkee nyt Ideaparkin kautta. Valkeakosken, Ideaparkin ja Tampereen välillä liikennöi lisäksi linja 60 päivittäin sekä Valkeakosken ja Lempäälän välillä linja 63 arkipäivisin. Kyseisillä linjoilla hyväksytään kesästä alkaen Nysse-lippu. Lue lisää muutoksista tästä.

Omalla autolla
Ideapark sijaitsee Tampere-Helsinki-moottoritien varrella Lempäälässä, vain 17 km Tampereen keskustasta etelään. Omalla autolla pääset vaivattomasti perille liittymästä numero 36. Ideaparkin piha-alueella on ilmaiset pysäköintipaikat 3000 autolle. A-päädyssä on 40 latauspistettä sähköautoille sekä D-päädystä löydät kaksi latauspistettä lisää.

Kaikki GPS-laitteet eivät tunnista Ideaparkin osoitetta (Ideaparkinkatu 4), tällöin kannattaa käyttää osoitetta Marjamäentie 1.

Voit suunnitella reittisi myös esimerkiksi Googlen avulla.

Pyörällä tai kävellen
Ideaparkin ympäristössä on hyvät kevyen liikenteen väylät niin Tampereelta, Lempäälästä kuin Valkeakoskeltakin tullessa. Ideaparkin pyöräpaikat sijaitsevat B- ja C-ovien tuntumassa.