VALIKKO

Katsojaelämykset otteluissamme

Katsojaelämykset otteluissamme

Classicin upeat katsojaelämykset tarjoavat aivan uusia elämyksellisiä tapoja nauttia salibandyviihteestä. Yritysten ja ryhmien lisäksi niistä löytyy vaihtoehtoja myös jokaiselle otteluvieraalle.

Katsojaelämykset otteluissa

Klubi
Classic Vip-Klubi kokoontuu tuttuun tapaan jokaisessa Classicin miesten kotiottelussa. Klubilla kuullaan ennen ottelua valmentajien näkemykset tulevaan otteluun sekä muut ajankohtaiset uutiset.  Klubille voi ostaa kausikortin tai ottelukohtaisen lipun. Lipun hintaan sisältyy ennen ottelua nautittava monipuolinen buffet-ruokailu ruokajuomineen (viini, olut, virvokkeet, vedet) sekä ensimmäisen erätauon kahvitus. Ottelua voi seurata lasiseinän takaa, mikä antaa aivan ainutlaatuisen kuvakulman otteluun tai sitten vaihtoehtoisesti uudesta A-katsomosta. VIP-klubin ovet avautuvat tuntia ennen ottelua ja ovet sulkeutuvat puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen. 

Kausikortin hinta 1200 €
Ottelukohtaisen Klubilipun hinta 90 €

Bar Tapas -ravintola
A-katsomon päällä sijaitseva Bar Tapas tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia salibandyviihteestä nauttien samalla upeista espanjalaishenkisistä tapaksista kivassa seurassa.  Bar Tapas koostuu kahdesta osasta: varsinaisesta ravintolasta sekä erillisistä baaritiskipenkeistä.  Ravintolaosa koostuu viiden hengen pöydistä, joihin voi lunastaa pöytäkohtaisen lipun. Baaritiskipenkkeihin myydään yksittäisiä lippuja.  Lipun hintaa sisältyy numeroitu pöytä/paikka. Tarjoilut ostetaan erikseen.

Ravintolapöytä otteluun 115 €

Aitiot
Bläk Boksin lounaiskulmassa on 36 hengen aitio, josta on erinomainen näkyvyys otteluun. Aitio on myös jaettavissa kahdeksi 12+24 henkilön aitioksi.  Aitiossa voi nauttia Bar Tapasin tapaan tapaksista ja juomista. 

Iso aitio otteluun 380 € + A-katsomon ottelulippu / hlö
Pieni aitio otteluun 250 € + A-katsomon ottelulippu / hlö
Iso + pieni aitio otteluun 490 € + A-katsomon ottelulippu / hlö

C-Lounge
Aivan Bläk Boksin sisäänkäynnin vieressä sijaitsee C-Lounge. C-lounge on viihtyisä tila, joka soveltuu erilaisten jopa 20-35 henkilön ryhmien tapaamispaikaksi. C-Loungea voi hyödyntää sekä otteluiden yhteydessä sekä myös muina aikoina.  C-Loungen yhteydessä sijaitsee myös Classicin toimisto sekä Classic Finlandin mainostekstiili- ja liikelahja -showroom.

C-Lounge otteluun 350 € + A-katsomon ottelulippu / hlö

PubPanda
Tälle kaudelle olemme avanneet Klubin yhteyteen kaikille katsojille avoinna olevan Pubin PubPandan. PubPandassa voit nauttia juomia A-oikeuksin ja katsoa peliä näytöltä.

Kahviot palvelevat katsojia B-katsomon takana sekä A-katsomon päällä Bar Tapasissa.

Otteluliput A- ja B-katsomoon saat ostettua suoraan Tiketistä.

Muiden katsojaelämysten myynti ja lisätiedot:

Pasi Peltola
050-5209766
toimisto@scclassic.com

tai

Sanni Nieminen
040-8480257
sanni.nieminen@scclassic.com