VALIKKO

A-poikien otteluraportti Classic – TPS 25.11.2018

Marraskuun viimeisenä sunnuntaina Classicin A-pojat saivat vieraikseen viime kevään välierävastustajan, TPS:n. Tällä kertaa TPS oli jättänyt äänekkään fanilaumansa Turkkuseen.

Pöytäkirjan tapahtumat alkoivat Classicin jäähyllä, jonka aikana Konsta Tykkyläinen avasi kotijoukkueen maalitilin alivoimalla läpiajon päätteeksi Tino Lindstedtin syötöstä ajassa 3:33. Seuraava Classicin maali syntyi pari minuuttia myöhemmin Rasmus Mäkisen laukoessa Valtteri Molkan saadessa syöttöpisteen. TPS pääsi peliin mukaan 10 sekuntia C:n maalista tasoittaen pelin lukemiin 2-1. Classin erän kolmannen maalin laukoi Aaro Helin Tykkyläisen nappisyötöstä. Otteet kuumenivat erän loppua kohti. Maalivahti Pietari Jääskeläinen otti hienoja torjuntoja puolustuspäässä. Erätauolle lähdettiin tilanteessa 3-1. Katsomosta kuuluivat kommentit ”hyvää säbää” ja ”viihdyttävää peliä”.

Toisen erän alussa mentiin päästä päähän. Erän ensimmäinen maali syntyi ajassa 25:25 TPS:n kuroessa kiinni C:n etumatkaa lukemiin 3-2. Tykkyläinen teki pelin toisen maalinsa ja siirsi pelin lukemiin 4-2 Vaajalan syötöstä. Seuraavaksi maalasi Aleksi Tuurna Juuso Kollinin saadessa syöttöpisteen. Classin kuudennen maalin vain puolen minuutin päästä edellisestä osumasta teki Matias Vaajala hienon hyökkäyspään syöttökuvion päätteeksi. Maalin syötti Jimi Jokinen. TPS sai jäähyn ajassa 32:19, jonka aikana ei ylivoimamaalia syntynyt. Erän lopussa Classic siirsi lukemiksi 7-2 Helinin tehdessä illan toisen osumansa TPS:n siirretyn rangaistuksen aikana. Peli oli Classicin hallintaa 2. erän lopussa ja kokonaisuudessaan hyvää joukkuepelaamista.

Helin viimeisteli hattutemppunsa 3. erän alussa ajassa 40:52 Tino Lindstedtin syötöstä. Peli oli vauhdikasta ja TPS loi myös hyviä maalipaikkoja. Classic sai pelin toisen jäähynsä ajassa 46:18, mutta puolustus piti hyvin eikä TPS onnistunut maalinteossa. Paavo Hakaniemi sen sijaan sai maalilaulun soimaan ajassa 51:24 Molkan esityöstä. Tilanne oli Classicille jo 9-2. Pelin loppu oli Classicin hallintaa ja TPS:n maaliverkot soivat vielä kahdesti. Otto Kilpi laukoi tilanteeksi 10-2 Vaajalan saadessa syöttöpisteen. Erän loppupuolella TPS sai jäähyn ja vain sekunnin päästä tästä Vaajala teki ylivoimamaalin Lindstedtin saadessa pelin 3. syöttöpisteensä. Loppulukemat taululla olivat 11-2 ja TPS:n A-pojille toivotettiin hyvää kotimatkaa.

Pancho Villan lahjakortilla palkittiin tällä kertaa Konsta Tykkyläinen. Seuraava kotipeli on Spiralilla 11.12. Sitä ennen familyn A-pojat matkaavat 1.12. Tikkurilan Tiikereiden vieraaksi.