VALIKKO

Juho Syvänen naisten päävalmentajaksi kaudelle 24-25 pitkällä sopimuksella

Juho Syvänen naisten päävalmentajaksi kaudelle 24-25 pitkällä sopimuksella

Toista kautta Classicin naisten joukkueen valmennustiimissä toimiva Juho Syvänen, 28, ottaa päävalmennusvastuun naisten F-liigajoukkueesta kaudelle 2024-2025. Sopimus on mallia 2+1. Toista kauttaan päävalmentajana toimiva Jarkko Rinne astuu sivuun siviili- ja työkiireidensä vuoksi kuluvan kauden jälkeen.

Mestaruusvuosien jälkeisen uuden nousun aika ja tavoitteet ovat tulevalla päävalmentajalla nöyrän kirkkaana mielessä.

  • On iso kunnia ottaa vastaan naisten päävalmentajan pesti itselle rakkaassa seurassa. Pestin mukana tulee myös isompi vastuu, jonka vastaanotan myös suurella nöyryydellä.

  • Vajaa pari vuotta olemme nykyisen valmennuksen kanssa rakennettu uutta, raikasta toimintakulttuuria, jossa pelaajat on ottanut todella merkittäviä kehitysaskeleita sekä urheilullisella että henkisellä puolella, sitä on ollut todella mahtava seurata. Yhteistyö Rinteen kanssa on toiminut loistavasti ja väitän, että oma kehittyminen valmentajana on mahdollistunut tässä yhtälössä parhaalla mahdollisella tavalla. Kausi on kuitenkin kesken ja tässä kohtaa kaikki keskittyminen on siinä, että ”Japin” johdolla, nykyisen joukkueen kanssa saadaan tämä kausi vietyä kunnialla maaliin asti, ”Syvis” summaa.

  • Nyt jatketaan tältä pohjalta mitä olemme luoneet kohta parin kauden aikana, edelleen kehittäen toimintaa urheilullisempaan ja tavoitteellisempaan suuntaan, huomioiden samalla isosti myös yksilöiden kehittyminen. Yksilöiden kehittämistä ajatellen minun mielestäni meidän seurassamme on luotu pelaajille todella loistavat mahdollisuudet mennä eteenpäin.

  • Tulevaisuudessa Classicin naisten edustusjoukkue tulee olemaan entistä taitavampi ja nopeampi jengi. Lyhyen tähtäimen tavoitteena on ehdottomasti menestys kotimaassa ja pidemmällä aikajänteellä tavoitteena on nousta takaisin Euroopan huipulle, Syvänen paaluttaa.