VALIKKO

Jami Herrala liittyy naisten joukkueen valmennustiimiin ja Nina Rantanen naisten liigajoukkueen urheilutoimenjohtajaksi

Jami Herrala liittyy naisten joukkueen valmennustiimiin ja Nina Rantanen naisten liigajoukkueen urheilutoimenjohtajaksi

Classic Akatemian päävalmentaja Jami Herrala liittyy naisten liigajoukkueen valmennustiimiin loppukauden osaksi. Herrala on tuttu mies joukkueesta jo viime kauden osalta ja näkee osansa selkeänä.
─ Liittyminen joukkueen valmennustiimiin käy helposti jo viime kauden kokemusten osalta. Pelaajat ja toimintatavat ovat itselleni tuttuja ja kuluvana kautena olen seurannut tiiviisti joukkueen tekemistä. Joukkueessa on valtavasti potentiaalia ja haasteellinen alkukausi käännetään positiiviseksi vahvuuksien kautta, Herrala linjaa.

Kuva: Juhani Järvenpää

Nina Rantanen naisten liigajoukkueen urheilutoimenjohtajaksi

Naisten Salibandyliigan kaikkien aikojen pisteykkönen Nina Rantanen (os. Rantala) on nimitetty Classicin naisten liigajoukkueen urheilutoimenjohtajaksi. Rantanen tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä naisten joukkueen managerina jatkavan Irina Peltolan kanssa.
Rantasen toimenkuvaan kuuluu joukkueen kasaaminen tulevalle kaudelle ja huolehtia joukkueen harjoitusolosuhteista yhdessä Peltolan kanssa. Käytännössä urheilutoimenjohtaja sekä manageri tulevat jatkossa vastaamaan Classicin yksilönkehittämisfilosofian toteutumisesta junioriputkessa sekä liigajoukkueessa, niin aamuharjoituksissa kuin omissa taitovalmennusharjoituksissa.

Kuva: Esa Takalo

Tuore urheilutoimenjohtaja näkee uuden tehtävänsä hienona haasteena, johon hänellä on paljon annettavaa.
─ Oma pelaajaura on vielä niin kirkkaana muistissa ja sen kaikki opit sekä haasteet ovat mielestäni hyvä saada jalostettua eteenpäin. Tarkoitukseni olisi luoda pitkäjänteinen sekä maltillinen kehityssuunnitelma vahvaan tyttöjunioriputkeen, josta voisi ponnistaa kohti liigajoukkuetta. Suunnitelmaan jalkautetaan luonnollisesti myös juniorivalmentajat ja pelaajat.
Rantanen tulee jakamaan omaa osaamistaan ja kokemuksiaan liittyen elämänhallintaan, urheilijaksi kasvamiseen sekä pitkäjänteiseen kehittymiseen itse urheilijoille että valmentajille.