VALIKKO

IDEAPARK LEMPÄÄLÄ JA SALIBANDY CLUB CLASSIC EDUSTAMAAN SUOMEA EUROPEAN SPONSORSHIPS AWARDSEIHIN

IDEAPARK LEMPÄÄLÄ JA SALIBANDY CLUB CLASSIC EDUSTAMAAN SUOMEA EUROPEAN SPONSORSHIPS AWARDSEIHIN

Sponsorointi & Tapahtumat ry jakoi torstaina 3.3.2022 SPOT Awardseissa vuosittaiset palkintonsa sponsorointiin ja tapahtumiin liittyen. Lempäälän Ideaparkin ja Salibandy Club Classicin yhteistyö palkittiin Vuoden sponsorointitekona pääkilpailukategoriassa. Kaksikko voitti myös yleisöäänestyksen. Voiton myötä yhteistyö asettuu ehdolle Suomen edustajana European Sponsorships Awardseihin. 

Sponsorointi & Tapahtumat Awardseissa nostetaan esiin alan onnistumisia, mieleen painuneita kampanjoita, inspiroivia yhteistöitä sekä tapahtumia. Ideaparkin ja Classicin yhteistyö oli ehdolla Urheilusponsorointi-kategoriassa, mutta se voitti lopulta ”Vuoden sponsorointi­teon” niin raadin kuin yleisönkin valitsemana. Vuoden sponsorointitekoa valittaessa raadilla oli ehdolla kaikkien kategorioiden edustajat. Kisaa käytiin kovassa seurassa, sillä ehdolla olivat muun muassa ”Secto Automotive Rally Finland”, ”Leader x Olympiajoukkue: Toho­lammilta Tokioon!” ja ”Liiku mun kaa! OP Ryhmä lasten liikunnan tukijana”. Aiemmin vastaavan tunnustuksen ovat saaneet esi­merkiksi ”Nordea: Älä mene rikki rahasta”, ”Sinerbrykoff ja HIFK — 30 vuotta kimpassa” ja ”Veikkaus & Apulanta -yhteistyö”. Matka jatkuu nyt Lontooseen, jossa järjestetään European Sponsorship Awards keväällä 2023.

Yhteistyön pääosassa on Ideapark Sport -liikuntakeskittymän muuntautuminen Bläk Boksiksi ja Classicin muutto sinne. Sali­bandyseura pelaa muun muassa kaikki F-liigan kotiottelunsa Bläk Boksissa. Siellä sijaitsevat myös seuran C-Store ja C-Lounge. Bläk Boksin mustan puhuvat puitteet tarjoavat poikkeuksellisen ottelu- ja tapahtumaelämyksen kaikkine valo-, digi- ja ääni­tehosteineen. Bar Tapaksesta tai VIP-aitiosta voi nauttia otteluista loistavilta paikoilta tarjoilujen kera. Toimiipa Bläk Boksissa myös Suomen Salibandymuseo. Tällä toteutuksella urheiluviihde tuotiin keskelle kauppakeskuksen asiakasvirtoja.

”Olemme nöyrän kiitollisia tunnustuksesta ja lähdemme ylpeänä edustamaan Suomea Lontooseen yhdessä Ideaparkin kanssa. Yhteistyö ollut rohkeaa ja täysin uudenlaista. Olemme tuoneet liigaottelut sinne, missä ihmisetkin ovat. Ideaparkin ainutlaatuinen miljöö, sen yli 170 liikettä mukaan lukien Viihdekeskus Ideapark ovat palvelleet loistavasti myös meidän asiakkaidemme tarpeita”, iloitsee toiminnanjohtaja Pasi ”Passo” Peltola Salibandy Club Classicista. 

”On mahtavaa huomata, että tekemämme merkittävä panostus puitteisiimme ja yhteistyöhömme Classicin kanssa noteerataan muuallakin. Yhteistyömme on ollut pitkäjänteistä ja saa nähdä mitä kaikkea se vielä tuokaan tullessaan. Missään muualla urheilua ei ole tuotu näin luontevaksi osaksi kauppakeskuksen toimintaa, ja puitteemme siihen ovat kerrassaan ainutlaatuiset. Urheilun osalta keskiössä ovat olleet tähän asti salibandy ja judo, mutta tänä vuonna toimintaa tullaan kehittämään muun muassa yritystapahtumien suuntaan. Bläk Boksin kehittämisessä on ollut mukana myös kumppanimme Markkinointiosakeyhtiö i2”, kertoo Ideapark Lempäälän toimitusjohtaja Visa Vainiola.

Seuraavan kerran tämä palkittu yhteistyö näkyy käytännössä jälleen perjantaina 11.3. ja lauantaina 19.3. Silloin pelataan F-liigan ensimmäiset puolivälierät niin naisten kuin miestenkin osalta. Naisten ottelussa vastustajaksi saadaan FBC Loisto, mutta miesten vastustajaa jännitetään vielä ensi viikon alkuun.

 • Osa työryhmästä iloitsemassa voitosta Bläk Boksissa (keskellä Classicin toiminnanjohtaja Pasi ”Passo” Peltola ja Ideapark Lempäälän toimitusjohtaja Visa Vainiola)
 • Bläk Boksissa tullaan näkemään myös yritystapahtumia, konsertteja ja SM-kisoja

  Vaikka Bläk Boks on rakentunut pitkälti palvelemaan Classicin tarpeita salibandyotteluihin liittyen, tullaan siellä järjestämään myös paljon muita tapahtumia aina SM-kisoista, keppihevosten estekisoihin ja konserteista erilaisiin yritystapahtumiin. Vuoden 2022 aikana Bläk Boksissa järjestetään muun muassa Judon SM-kisat, Sport & Business -seminaari, F-gaala, Wodka Throwdown -kisat, Lempäälän Yrittäjien gaala, Keppihevosten estekisat, pikkujoulukonsertti, Brasilialaisen jujutsun SM-kilpailut ja KesäSpirit.

  Tietysti Bläk Boksin arjessa näkyvät edelleen erilaiset harrastusryhmät niin tanssin, salibandyn kuin judonkin osalta. Bläk Boksissa toimii Pirkanmaan Tanssiopisto ja sieltä löytyy myös kamppailusali. 

  Bläk Boksin alkushow

  Lisätiedot:            

  Visa Vainiola, toimitusjohtaja, Koy Ideapark Ab, visa.vainiola@ideapark.fi, p. 040 688 5350

  Pasi ”Passo” Peltola, toiminnanjohtaja, Salibandy Club Classic, toimisto@scclassic.com, p. 050 520 9766

  Ari Rauhala, toimitusjohtaja, Markkinointiosakeyhtiö i2, ari.rauhala@i2.fi, p. 040 556 1600