VALIKKO

 IC-Akatemian Comeback

 IC-Akatemian Comeback

Takavuosina hyvin menestynyt IC-Akatemia (Ilves-Classic) -yhteistyö tekee paluun. IC-joukkueet saalistivat 2000 -luvulla useita mitaleita A- ja B -poikien SM-sarjoissa. Kaudella 2020-2021 poikien 2006 ikäluokassa IC-Akatemia toiminta aloitetaan. Yhteisjoukkue tulee pelaamaan C1 sarjassa.

Junioriyhteistyöllä on tarkoitus turvata parhaat kehittymismahdollisuudet niille molempien seurojen (2006) ikäluokan nuorille, joilla on tahto, mahdollisuus ja kyky kehittää itseään yksilönä ja joukkuepelaajana. Seuroilla on IC -joukkueen lisäksi SSBL:n sarjoissa myös omia joukkueita samassa eli C2 ikäluokassa.

Ilves leirissä odotetaan mielenkiinnolla kautta 2020-2021 ja uusi IC-joukkue nähdään paluuna vanhaan hyvää aikaan, jolloin seurojen välinen yhteistyö toi paljon menestystä, mutta keskiössä oli aina pelaajan kehittyminen.

Classicissä olemme tyytyväisiä alkavaan yhteistyöhön. Toki teemme seuran sisällä jatkuvaa yhteistyötä rinnakkaisten ikäluokkien kanssa, mutta tämän puitteissa pystymme arjessa tarjoamaan entistä monipuolisempia kehitysmahdollisuuksia nuorille urheilijanaluille yli seurarajojen, kommentoi Irina Peltola.