VALIKKO

ENNAKKO: Vieraita Lahdesta

ENNAKKO: Vieraita Lahdesta

Family on saanut tehokkaan startin alkukaudelleen. Miesten F-Liigajoukkue on kahdessa loppuun asti pelatussa ottelussaan ottanut voitot Happeesta Bläk Boksissa ja OLS:sta Oulussa maalierolla 22-8. Tämän lisäksi joukkue kohtasi myös Esport Oilersin viime perjantaina pelatussa liigaottelussa, joka kuitenkin jouduttiin keskyttämään Krister Savosen luokkaannuttua ottelun puolessa välissä. Kyseinen ottelu oli ratkaisuhetkellään tasatilanteessa 5-5 ja sen jatkosta tiedotetaan myöhemmin.

Classic edelliset ottelut:

OLS – Classic 5-14
Oilers – Classic 5-5 (keskeytetty)
Classic – Happee 8-3

Kauden pirteästi aloittanut LASB Bläk Boksin kirkkaisiin valoihin

Keskiviikkona Family saa vieraakseen menneen kauden puolivälierävastustajanakin kohdatun LASB:n. Menneen kauden yllättäjäjoukkueeksikin tituleerattu LASB menetti tukun avainpelaajiaan, kun mm. Miska Mäkinen, Patrik Laitinen, Tuure Ailio ja Henri Stenberg vaihtoivat maisemaa. Isojen pelaajien lähtiessä ovi kävi luonnollisesti myös toiseen suuntaan. Tulijoiden joukossa olivat mm. Steelersin avainpelaajiin kuuluneet tulleet Niko Einiö ja Daniel Megyaszai.

Lahtelaiset ovat aloittaneet kautensa menneen kauden tapaan pirteästi. Joukkue on ensimmäisestä kolmesta ottelustaan pystynyt ottamaan kaksi voittoa ja pitää ensimmäisten otteluiden jälkeen sarjataulukon sijaa neljä kuudella sarjapisteellään – maalieron asettuessa osumiin 19-15. Tehokkaimpina tulenjohtajina lahtelaisten ensimmäisessä kolmessa ottelussa ovat toimineet Tiitus Salokangas (3+3), Perttu Koljonen (1+4), sekä Niko Einiö (4+0).

LASB edelliset ottelut:
Steelers – LASB 4-8
LASB – Tiikerit 7-4
SPV – LASB 7-4

Joukkueiden edelliset kohtaamiset 4-1 Familylle

Joukkueiden edellisiä keskinäisiä otteluita katsottaessa on katseet helppo siirtää viime kevään puolivälieräsarjaan, jossa kumpikaan ei jäänyt ilman voittoja. 7. maaliskuuta Lahdessa pelatussa toisessa puolivälieräkamppailussa LASB oli vahvempi lukemin 7-3 lahtelaisten tämänkin kauden joukkueeseen kuuluvan Jesse Arolan tulitettua neljä osumaa. Muut sarjan neljä ottelua Family puolestaan onnistui viemään nimiinsä ja etenemään välieriin viidessä ottelussa.

Hampaan kolossa lahtelaisilla varmasti riittääkin tavaraa keskiviikkona, kun joukkue saapuu ensi kertaa Bläk Boksiin Familyn vieraaksi keskiviikkona 29.9. Viihdyttävä ilta tiedossa!

Classic-puolustaja Mikko Leikkanen:

– Hieno päästä taas Bläk Boksin kirkkaisiin valoihin! Jatketaan samalla hyvällä ilmeellä kun Oulussa, niin ollaan varmasti vahvoilla.

Keskiviikkoillan Xampion -vertailuparina: Sami Johansson & Perttu Koljonen

Teksti: Jyri Hömmö
Kuva: Riku Hämäläinen