VALIKKO

ENNAKKO: Tuplaviikonlopun vastustajina TPS ja Koovee

ENNAKKO: Tuplaviikonlopun vastustajina TPS ja Koovee

Familyn kausi on käynnistynyt naisten liigajoukkueen osalta kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Classic on kohdannut avausotteluissaan viime kauden kaikki mitalijoukkueet. Näistä joukkue on pystynyt ottamaan voitot pronssimitalisti Ankoista vieraissa, sekä hopeamitalisti SB Pro:sta kotona. Ainoan tappion ryhmä kärsi hallitsevan Suomen mestari PSS:n vieraana. Ennen alkavan viikonlopun otteluita joukkue löytyy kuudella pisteellään sarjataulukon sijalta neljä kuudella pisteellään pelattuaan ottelun vähemmän, kun kolmen pisteen päässä sarjataulukon piikkipaikalla majaileva PSS.

Familyn tehokärkinä ensimmäisessä kolmessa ottelussa ovat häärineet tutut nimet. Neljän ja viiden tehdyn pisteen kerhossa ennen viikonloppua ovat Alisa Pöllänen (5+0), Kristiina Kauppila (0+5), Suvi Hämäläinen (3+1) ja Natalia Pitkäkangas (1+3).

Turun Palloseura Familyn vieraana lauantaina

Lauantaina 2.10. Classic saa vieraakseen 100-vuotisjuhlavuottaan viettävän TPS:n. Turkulaisryhmä vahvistui kesällä usealla korkean profiilin hankinnalla, kun joukkue sai taustalleen menneet kaudet SB Pro:ta luotsanneen Aki Vilanderin, jonka lisäksi tulijoiden joukossa olivat mm. U19-maailmanmestarit Meri-Helmi Höynälä ja Cira Virta, Höynälän tapaan SB Pro:sta siirtyvä Ina Leminen, sekä Ruotsista paluun TPS-nuttuun tehnyt maajoukkuehyökkääjä Jenna Saario.

Ennen lauantain kohtaamista turkulaisjoukkue on pelannut Familyn tapaan kolme ottelua, jotka kaikki Kupittaan Palloiluhallissa – kahdesti kotijoukkueena, kerran vierasjoukkueena. Näissä ryhmä on onnistunut napsimaan voitot Kooveesta ja paikallisvastustaja Loistosta, sekä kärsinyt tappion EräViikingeille. TPS on Familyn kanssa tasapisteissä, mutta on paremman maalieron turvin lauantain kotijoukkueen yläpuolella kolmannella sijalla.

Ennen lauantaina pelattavaa ottelua turkulaisten tulta ovat johtaneet F-Liigan syyskuun pelaajaksikin valittu Milla Nordlund (7+1), Meri-Helmi Höynälä (3+2) ja Laura Rantanen (1+4).

Joukkueet kohtasivat menneellä harjoituskaudella kahdesti, josta voitot jaettiin tasan 1-1.


Sunnuntain paikalliskamppailussa tuplapanos

Sunnuntaina Family puolestaan vierailee paikallisvastustaja Kooveen vieraana. Ottelun panos on tuplasti suurempi normaaliin nähden, sillä liigapisteiden lisäksi potissa on myös jatkopaikka kauden Suomen Cupissa. Maustetta lisää uusi liigakaukalo, kun jälleen tälle kaudelle kotiluolansa vaihtanut Koovee pelaa alkaneella kaudella kotiottelunsa Kauppi Sport Centerissä.

Ennen viikonlopun otteluita Koovee löytyy sarjataulukon sijalta seitsemän. Familyn tapaan tuplaviikonloppua viettävä paikallisvastustaja on tähän mennessä kärsinyt tappiot molemmille turkulaisille ja voittanut EräViikingit jatkoajalla. Ennen sunnuntain kohtaamista joukkue kohtaa vielä SB Pro:n vieraissa lauantaina.

Katsottaessa Kooveen kesän tulijalistaa voidaan esiin nostaa mm. Sveitsistä paluun Tampereelle tehnyt Henna Tapani ja SSRA:sta siirtynyt Elli Kylmäluoma. Kylmäluoma pitää Jemina Ruostilan kanssa Kooveen tehotilaston kärkeä molemmat ovat ennen viikonloppua neljässä tehopisteessä Ruostilan iskettyä tehot 3+1 – Kylmäluoman nakutettua päinvastaisen lukeman 1+3. Classic ja Koovee pelasivat niin ikään kauden alussa kaksi harjoitusottelua, jotka päättyivät TPS-harjoitusotteluiden tapaan kertaalleen molempien hyväksi.

Meri Jokinen, Classic
– Harkkapelit ennusteli, että viikonloppuna mitään ei tuu ilmaseks. Jännittävyyttä lisää sarjapisteiden lisäksi jaossa oleva Cupin jatkopaikka!

Mielenkiintoinen viikonloppu luvassa – Tervetuloa mukaan!