VALIKKO

Ennakko | Naisten kuuma paikalliskamppailu tähdittää Familyn viikonloppua

Ennakko | Naisten kuuma paikalliskamppailu tähdittää Familyn viikonloppua

KOOVEE – CLASSIC // La 26.9.

Miesten tapaan myös naisilla on viikonloppuna luvassa kauden ensimmäinen vierasottelu. Kauas ei kuitenkaan tarvitse joukkueen matkustaa, sillä lauantaina 26.9. Linnainmaan AutoCenter Areenalla joukkuetta emännöi rakas paikallisvastustaja Koovee.

Naiset avasivat F-Liiga-kautensa menneenä lauantaina Tampere Areenalla EräViikinkejä vastaan, josta lopputuloksena oli valoisasta alusta huolimatta 1-8 tappio. Classicin tapaan myös Koovee avasi F-Liiga -kautensa tappiolla joukkueen kärsittyä 5-4 rankkaritappion TPS:lle lauantaina Turussa pelatussa ottelussa.
Ennen F-Liiga -avausta Koovee pelasi neljä harjoitusottelua, joista se onnistui voittamaan kolme. Päättyneellä Salibandyliiga -kaudella runkosarjan 5. Classic ja 4. Koovee ennättivät kohdata peräti viisi kertaa, joista voitot kääntyivät lopulta 3-2 Kooveen hyväksi. F-Liigaa edeltäneellä harjoituskaudella joukkueet kohtasivat kertaalleen Linnainmaalla. Tuolloin 8.9. pelattu ottelu päättyi Kooveen 3-1 voittonumeroihin. Tilastoihin ei lauantainakaan ole kuitenkaan katsomista, sillä molempien joukkueiden rungot ovat uudistuneet huomattavasti menneestä kaudesta. Lauantai takaakin varmasti kuuman paikallisväännön, kun kasvojen pesua, sekä kalavelkojen maksua janoava Family matkustaa AutoCenterille.

Teksti: Jyri Hömmö, Classic