VALIKKO

ENNAKKO | Naisten kotitupla tarjoaa F-Liigaa ja Suomen Cuppia

ENNAKKO | Naisten kotitupla tarjoaa F-Liigaa ja Suomen Cuppia

Familyn naisten F-Liiga -joukkue lähtee toiseen perättäiseen tuplaviikonloppuunsa, kun Classic emännöi Turun palloseuraa lauantaina 10.10. pelattavassa F-Liigan ottelussa ja EräViikinkejä sunnuntaina 11.10. Teho Sport Suomen Cupin neljännesvälierässä. Menneenä viikonloppuna Classicin naisten joukkue avasi F-liiga -kauden voittotilinsä Turussa, kun joukkue kaatoi vahvaan lentoon liigakauden alussa yltäneen sarjanousija FBC Loiston. Ennen alkavaa viikonloppua joukkueen pistesaldo näyttää neljän pelatun ottelun jälkeen neljää pistettä.

Classicin edelliset ottelut:

Classic – EräViikingit 1-8
Koovee – Classic 4-1
Classic – SSRA 5-6 ja.
FBC Loisto – Classic 4-6

Familyn paras pistenainen:
Annu Selinummi 3+2=5 (-3)

F-Liiga // Classic – TPS
Lauantaina 10.10. klo 15:00, Tampere Areena

Tampere Areenalla on lauantaina jaossa tärkeitä pisteitä, kun F-Liigan viidennen kierroksen ottelussa yhteen iskevät neljällä pisteellä sarjataulukon sijaa 7. pitävä Classic ja viidellä pisteellä 5.sijaa pitävä TPS. Turkulaisjoukkue on avannut kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla maalieron asettuessa 17 tehtyyn ja 20 päästettyyn osumaan. Joukkue on onnistunut voittamaan Kooveen ja SSRA:n ja kärsinyt tappiot paikallisvastustaja FBC Loistolle, sekä SB-Pro:lle.
Edellisen kerran lauantai-iltapäivän taistelupari on kohdannut harjoitusottelussa 8. elokuuta Tampere Areenalla, jolloin Family oli vahvempi lukemin 7-3. F-Liigaan peilatessa harjoitusotteluilla ei kuitenkaan ole merkitystä ja lauantain iltapäiväottelu enteilee tasaista vääntöä taistelussa tärkeistä pisteistä.

TPS:n edelliset ottelut:

TPS – Koovee 5-4 RL
TPS – SB Pro 4-5
FBC Loisto – TPS 10-6
TPS – SSRA 2-1

Paras pistenainen:
Milla Nordlund 4+3=7 (+4)

Teho Sport Suomen Cup – Neljännesvälierä // Classic – EräViikingit 
Sunnuntaina 11.10. klo 18:30, Tampere Areena

Teho Sport Suomen Cup avataan myös naisten liigajoukkueiden osalta sunnuntaina 11.10. Syyskuussa suoritetussa arvontatilaisuudessa arpa toi Classicin vastustajaksi jo kauden liiga-avauksessa kohdatun helsinkiläisjoukkue EräViikingit. 19. syyskuuta Tampere Areenalla pelatun ottelun tulos on monella vielä tuoreessa muistissa EräViikinkien yllätettyä Familyn pahanpäiväisesti lukemin 1-8. Sunnuntai-iltana pelattava Suomen Cupin neljännesvälierä saa kuitenkin uuden näkökulman katsottaessa joukkueiden edellisiä otteluita. Familyn alkukauden ollessa nousujohteinen – ovat EräViikingit puolestaan taipuneet kaikissa muissa pelaamissaan liigaotteluissaan helsinkiläisten maalieron asettuessa puolestaan 15 tehtyyn ja 18 päästettyyn. Joukkue löytyykin F-Liigan sarjataulukkoa katsottaessa Familyn alapuolelta sijalta 8. kolmella pisteellään. Kortit jaetaan uudelleen puhtaalle pöydälle sunnuntaina ja luvassa on kuuma vääntö taistelussa puolivälieräpaikasta 2020 Suomen Cupissa.

EräViikinkien edelliset ottelut:

Classic – EräViikingit 1-8
EräViikingit – FBC Loisto 3-6
SB Pro – EräViikingit 1-5
EräViikingit – Koovee 3-6

Paras pistenainen:
Iina Latvala 4+0=4 (+1)

Nähdään Areenalla!

Teksti: Jyri Hömmö
Kuva: Anssi Koskinen