VALIKKO

ENNAKKO: Naiset hallitsevan Suomen mestarin vieraaksi

ENNAKKO: Naiset hallitsevan Suomen mestarin vieraaksi

Familyn naiset aloittivat F-Liigakautensa voitolla menneenä lauantaina Oulussa. Ottelussa Family oli pallolla selkeästi kotijoukkuetta vahvempi, mutta emännät onnistuivat vastaiskuilla pistämään Familyn ahtaalle menemällä toisen erän alussa jo 5-2 johtoon. Päävalmentaja Pekka Nieminen sai aikalisällään herätettyä joukkueen tehokkuutta ja voiton avaimet löytyivät lopulta vajaa kolme minuutia ennen ottelun päätöstä, kun Suvi Hämäläisen ja Alisa Pölläsen osumat ratkaisivat voiton lopulta Classicin nimiin lukemin 7-8. 

Todellinen tasomittari Porvoossa

Tiistaina Family saa kaudelleen lopullisen tulikasteen, kun joukkue matkaa hallitsevan Suomen mestari PSS:n vieraaksi Porvoon Aurorahallille. PSS avasi kautensa Familyn tapaan voitolla, kun joukkue kellisti menneen kevään finaaliuusinnassa SB Pro:n Klaukkalassa lukemin 1-4. PSS on rankattu tälläkin kaudella useamman tahon toimesta alkaneen kauden suurimmaksi mestarisuosikiksi. Paineet ovatkin tiistain kamppailuun lähdettäessä kotijoukkueella. 

Menneen kauden kohtaamiset porvoolaisille 2-1

Kaudella 20-21, joukkueet kohtasivat toisensa kolmesti. Avauskohtaamisessa Classic yllätti PSS:n kotonaan jatkoajalla lukemin 4-5. Ensimmäisen ottelun myös seuraavat kohtaamiset olivat äärimmäisen tasaisia ja päättyivät vain kahden maalin erolla – Ensin Tampereella 5-7, seuraavaksi Porvoossa 5-3. Tiistaina Family lähtee uusimaan menneen kauden avauskohtaamisen tapaan ryöstöä Porvoosta. Menneen kauden tuloksiin ei kuitenkaan ole vertaamista, sillä molempien joukkueiden kokoonpanot obvat uudistuneet kesän aikana. Porvoolaisten merkittävimmäksi vahvistukseksi voidaan nimetä vuoden Ruotsi-visiitin jälkeen paluun Porvooseen tekevä ja maajoukkueessakin kokemusta kerryttänyt Inka Lampinen.

Classic-hyökkääjä Alisa Pöllänen:

  • Kauden avauksesta ei jäänyt käteen muuta kun kolme pistettä, jotka olivat nekin todella kiven alla. Hallitsevaa mestaria vastaan ei lähdetä nöyristelemään vaan humpsautellaan nätisti verkkoja ja keräillään mustikoita tiistai-illan kunniaksi.

PSS – Classic
Tiistaina 21.9.2021 | Aurorahalli, Porvoo
Suorana: Ruutu+

Ennen tiistain ottelua voit palata myös lauantaina Oulussa pelatun liiga-avauksen tunnelmiin Ankkojen valmistuneen maalikoosteen kautta:
https://www.youtube.com/watch?v=ewh10laOano