VALIKKO

Ennakko | Miehet tien päälle

Ennakko | Miehet tien päälle

Linja-auto ja moottoritie tulevat Familyn miehille tutuksi heti F-Liiga -kauden alkumetreillä, kun ottelukalenterin seuraaviksi osoitteiksi on merkitty perjantaina Turku ja sunnuntaina Oulu. Joukkue avasi F-Liiga -kautensa voittoisasti menneenä viikonloppuna, kun Welhot kaatuivat Tampere Areenan sunnuntai-illassa lukemin 7-5.

TPS – CLASSIC // Pe 25.9.

Kauden ensimmäisessä vierasottelussa vastakkain ovat Salibandyliiga -kauden 18-19 finaalipari, kun TPS ja Classic iskevät yhteen Kupittaan Palloiluhallissa perjantaina. Jo itsessään kovan latauksen otteluun molemmat joukkueet lähtevät voitot taskussaan, sillä myös TPS onnistui hakemaan voiton kauden avausottelustaan Hämeenlinnasta, jossa turkulaiset kellistivät Steelersin jatkoajan jälkeen lukemin 2-3. Verrattaessa perjantain tanssiparin aiempia kohtaamisia ovat pisteet viimeisestä kymmenestä lähteneet vahvat yhdeksän kertaa Classicin matkaan. Perjantain ottelussa ei kuitenkaan ole voittotilastoon katsomista, sillä noista otteluista seitsemän on päättynyt maksimissaan kahden maalin erolla. Erityistä sytytyslankaa ei siis kenenkään tarvitse ottelulle etsiä ja perjantailta on lupa odottaa viihdyttävää salibandyiltaa.

OLS – CLASSIC // Su 27.9.

Perjantain Turun ottelusta Classic matkaa välipäivän kautta Ouluun, jossa vastaan asettuu Oulun Luistinseura. Classic kantaa otteluun lähdettäessä ennakkosuosikin leimaa, mutta edellisen kohtaamisen voittaja löytyy kuitenkin Oulusta. Joukkueet kohtasivat viimeksi 26.1. Oulussa pelatussa Salibandyliigan ottelussa, jossa isännät olivat lopulta parempia lukemin 8-5.
OLS avasi Classicin tapaan F-Liiga -kautensa kotiottelulla menneenä sunnuntaina. Ottelussa oululaiset saivat vastaansa Familyn paikallisvastustaja Nokian KrP:n, joka onnistui tasaisien vaiheiden jälkeen hakemaan pisteet Kastellilta lukemin 4-6. Myös Oulussa odottaakin siis varmasti nälkäinen, kauden avauspisteitään janoava oululaisryhmä, eikä keskinäisissä otteluissa voittokantaan palaaminen tule ilmaiseksi.

Teksti: Jyri Hömmö, Classic
Kuva: Anssi Koskinen