VALIKKO

ENNAKKO: Miehet Otahallissa perjantaina

ENNAKKO: Miehet Otahallissa perjantaina

Familyn miehet suuntaavat perjantaina 1.10. viikon toiseen liigakamppailuunsa Espooseen, kun joukkue matkaa Westend Indiansin vieraaksi. Classic on aloittanut kautensa kolmen voiton putkella joukkueen kaadettua ensimmäisissä otteluissaan Happeen, OLS:n ja viimeisimpänä LASB:n keskiviikkona Bläk Boksissa. Familyn hyökkäyspeliä ovat avausotteluissa johtaneet kahdeksan pisteen kerhossa oleva kolmikko Ville Lastikka (7+1)Sami Johansson (4+4) ja Oskari Heikkilä (2+6) Samainen kolmikko johtaa myös koko F-liigan pistepörssiä. Keskiviikkona pelatussa LASB-ottelussa saatiin esimakua myös Familyn laajenevasta tulivoimasta, kun liigadebyytissään kahdesti osunut Ville Hietaranta (2003) ilmoittautui hyökkäysvoimaan mukaan.

Ennen perjantaita Family löytyy sarjataulukon piikkipaikalta yhdeksällä pisteellä – maalierolla 32 tehtyä ja 11 päästettyä.

Perjantain isäntänä vielä pysäyttämätön Indians

Familyn tapaan myös perjantai-illan kotijoukkue Indians on aloittanut kautensa vihreällä sarakkeella. Takana ennen perjantaita on espoolaisryhmällä voitot Tikkurilan Tiikereistä ja Turun palloseurasta. Ennen perjantaita ”Heimo” löytyy täydellä kuuden pisteen saaliillaan sarjataulukon sijalta viisi maalieron asettuessa 12 tehtyyn ja kahdeksaan päästettyyn osumaan. Heimon tehokärkinä kauden avausotteluissa ovat kunnostautuneet nimet Tuomas Harjula (1+4), sekä Leevi Auranen ja Otto Lehkosuo tehoin 2+1.

Family pystynyt ratkaisemaan tasaiset keskinäiset

Perjantai-illan tanssiparin keskinäiset kohtaamiset ovat menneinä kausina olleet tasaisia. Edelliset kuusi keskinäistä ottelua ovat kaikki päättyneet maksimissaan neljän maalin erolla. Numeroiden valossa tasaiset hetket on Family kuitenkin onnistunut viidesti kääntämään nimiinsä. Edellinen Indians-voitto löytyy 2019 pelatusta puolivälieräsarjasta, jolloin tulevan perjantain tapaan kotijoukkueena tuolloin esiintynyt espoolaisryhmä oli vahvempi jatkoajan jälkeen numeroin 7-6. Edellisiin tilastoihin ei kuitenkaan ole katsomista, sillä molempien ryhmien vahva kauden aloitus lupailee jälleen viihdyttävää viikonlopun starttia Otahallin perjantai-illassa.

Eetu Sikkinen, Classic:
– Hyvä startti saatu kaudelle niin lähdetään sitä jatkamaan! Ilosta ilmettä ja työhaalarit pitää muistaa pakata matkaan mukaan!

Suora lähetys: Ruutu+

Teksti ja kuva: Jyri Hömmö