VALIKKO

Classicin jäsenille ensimmäinen hiustenleikkuu ilmaiseksi Cuttersilla Ideaparkissa!

Classicin jäsenille ensimmäinen hiustenleikkuu ilmaiseksi Cuttersilla Ideaparkissa!

Cutters Ideapark – Tule tutustumaan ilmaiseksi!

Cuttersilla saat nyt Classicin jäsenkorttia näyttämällä ensimmäisen hiustenleikkauksen ilmaiseksi! Tutustumistarjous voimassa 30.6.2021 asti ja voit lunastaa edun näyttämällä Classicin jäsenkorttia parturikampaajalle liikkeessä ennen rekisteröintiä. Tutustumistarjouksen jälkeen jatkuva etu Classicin jäsenille -20% hiustenleikkauksesta.Tämän edun voi myös lunastaa näyttämällä Classicin jäsenkorttia työntekijälle ennen rekisteröitymistä.

Cutters on drop-in konsepti, joka perustuu kolmeen tekijään: tehokkuuteen, laatuun ja hintaan. Cuttersilla teemme laadukkaita 15 minuutin hiustenleikkauksia ilman ajanvarausta naisille, miehille ja lapsille aina hintaan 24,99€. Emme pese tai värjää hiuksia vaan keskitymme siihen missä olemme hyviä, hiustenleikkaukseen ja tyylikkääseen muotoiluun. Joissain tapauksissa hiustenleikkaus voi kestää hieman kauemmin, mutta hinta on silti aina sama. Reaaliaikaisen jonotusajan näet osoitteesta cutters.fi tai Cutters-sovelluksesta.

Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman turvallisen hiustenleikkauksen ja olemme nostaneet jo ennestään korkealla tasolla olleet hygieniatoimenpiteet entistäkin korkeammalle. Puhdistamme sekä desinfioimme kaikki salonkien pinnat ja käyttämämme välineet jokaisen asiakkaan jälkeen. Pyydämme, että pidät hyvän turvavälin liikkeessä ja desinfioit kätesi ennen ja jälkeen leikkauksen. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä.

Seuraa meitä Instagramissa ja katso konseptivideo niin näet miten homma toimii: https://www.instagram.com/p/CMM1krrhOJL/

Tervetuloa!

Cutters Ideapark
https://www.cutters.fi/salonki/ideapark-lempäälä