VALIKKO

Classic03 poikien Suomen mestaruuteen

Classic03 poikien Suomen mestaruuteen

Classicin vuonna 2003 syntyneet pojat voittivat Suomen mestaruuden. Finaalisarjan kolmannessa ja samalla ratkaisevassa ottelussa Oilers NG Espoosta taipui maalein 8-5.

Classic03 pojat joukkue

Kahden taitavan joukkueen finaalisarja oli kaikin puolin tasainen ja jännittävä. Molemmat joukkueet pelasivat sarjan parasta ja monipuolisinta peliä. Tämän lisäksi molempien faniryhmät onnistuivat omassa suorituksessaan kiitettävästi, näin ollen finaalisarjasta muodostui huikea spektaakkeli.

Runkosarjassa joukkueet olivat voittaneet oman lohkonsa ja näin ollen kohtaaminen oli mahdollinen vasta finaalisarjassa. Oilers NG oli raivannut tiensä puolivälierä- ja välieräsarjasta puhtaalla pelillä, kun taas Classic onnistui välieräsarjassa ratkaisevassa ottelussa voittamaan Merikosken Oulusta vasta jatkoajalla tehdyllä maalilla. Ehkä juuri tuo voitto siivitti Classicin aina kultamitaliin saakka.

Mestaruuteen päättynyt kausi alkoi joukkueen kesäharjoittelulla noin kymmenen kuukautta sitten, joten erittäin pitkäkestoisesta valmistautumis- ja kilpailujaksosta on kysymys, tämä nostaa suorituksen arvoa entisestään. Toisaalta voidaan ajatella, että valmistautuminen alkoi jo kaksi vuotta sitten, kun joukkue tavoitteli SM-sarjapaikkaa harjoitusmielessä ja onnistui sen jo tuolloin lunastamaan ns. alaikäisellä joukkueella. Tuon kauden aikana pelaajille konkretisoitui, mitä sarjan voittaminen vaatii.

Vastuuvalmentajat Jari Nyström ja Petri Kimpanpää ovat luonnollisesti iloisia pelaajien puolesta, heidän tekemä suuri työ palkittiin nyt mestaruudella. Erityisesti he toivovat, että tämä myös motivoi joukkuetta harjoittelemaan entistä laadukkaammin, kohti uusi tavoitteita ja unelmia.

Vastuuvalmennus haluaa lisäksi muistuttaa, että pelaajien taustalla on seuran tarjoamien puitteiden lisäksi lukuisia ihmisiä, jotka harrastustoiminnan mahdollistavat. He toivovat, että mestaruudesta osaavat nyt nauttia joukkueen toimihenkilöiden lisäksi myös pelaajien vanhemmat, sukulaiset ja muut kannustusjoukot sekä joukkueen yhteistyökumppanit.

Classic03 pojat joukkue

Kuvat: Jenny Kiiski

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

C2-poikien faktalukuja kaudella 2017-2018

• Suomessa 1887 rekisteröityä 2003-syntynyttä poikapuolen pelaajaa.
• 43 C2SM-sarjan karsintaan osallistunutta joukkuetta.
• 16 C2SM-sarjassa pelannutta joukkuetta.