VALIKKO

Classic lomauttaa koronan vuoksi osa-aikaisesti työntekijöitään

Classic lomauttaa koronan vuoksi osa-aikaisesti työntekijöitään

Koronan aiheuttamat toiminnalliset ja taloudelliset haasteet ovat saaneet aikaan tilanteen, johon olemme pakotettuja reagoimaan, jotta seuran toiminta on turvattuna myös tulevaisuudessa.

Kaikki mahdollisuudet pyritään käymään läpi seuraavien viikkojen aikana. Nyt on päätetty tehdä yksi konkreettinen toimenpide eli seura lomauttaa osa-aikaisesti työntekijöitään. Lomautus koskee tässä kohden seuran toiminnanjohtajan, markkinointi-, juniori- ja valmennuspäällikön toimia.

Toiminta jatkuu kuitenkin normaalisti ja pyrimme toimimaan myös mahdollisimman dynaamisesti lomautuksista huolimatta.

Seuran puheenjohtaja Hannu Granroth kertoo, että tilanne on harmillinen, mutta työntekijät ovat upeasti tulleet vastaan ja ymmärtäneet tilanteen tärkeyden. 

– Nyt täytyy rauhassa miettiä tehokkaat toimintatavat, joilla työt saadaan hoidettua myös jatkossa. Uskon, että ammattitaitoinen henkilökuntamme selviää myös tästä haastavasta tilanteesta. Ja toivottavasti lomautukset tulevat olemaan mahdollisimman lyhytaikaisia.

– Myös muita mahdollisia säästötoimenpiteitä etsitään jatkuvasti. Pyrimme kuitenkin pitämään toiminnan käynnissä niiltä osin kuin se on tällä hetkellä mahdollista.

– Seuran pitkäaikaisena puheenjohtajana olen ollut mukana alusta asti ja olemme aina uskoneet omaan toimintatapaamme ja selvinneet vaikeistakin tilanteista uskoen parempaan tulevaisuuteen! Tällä kertaa uskomme koronapandemian helpottamiseen ja toiminnan avautumiseen jo lähitulevaisuudessa. Pyrimme päättämään lomautukset mahdollisimman nopeasti ja palaamaan normaaliin arkeen.