VALIKKO

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

─ Kuluva kausi on monelta osin vielä luonnollisesti kesken ja katseet ovat nykyhetkessä. Kauden 19-20 osalta tavoitteet ovat vahvasti seurajoukkueen lisäksi suomalaisen salibandyn kehittämisessä kohti kotikisoja 2020. Valmentaminen Classicissa on päivittäin motivoivaa ja koko organisaatiosta huokuu ammattimainen tekeminen sekä asenne, Kuitunen niputtaa.

                                

Eemeli Salin jatkaa Familyssa

Pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle on kasassa noin puolet. Uusimpana jatkosopimuksen teki Eemeli Salin, jonka sopimus on mallia 1+1. Jo aiemmin tiedotetuista sopimuksista Nico Salon ja Lassi Torisevan sopimukset kattavat kauden 20-21 loppuun.

Miesten manageri Pasi Peltola on luonnollisesti mielissään tuoreista jatkosopimuksista.

─ Jatkon kannalta on tärkeää, että huippuammattilaiset valmennuksessa jatkavat koko tiimin voimin. Pitkäjänteinen ja maltillinen työ kantaa jo nyt hedelmää nuorten pelaajien keskuudessa ja omia junioreita kasvatetaan työn kautta huipulle.
─ Salinin jatko on koko joukkueelle upea asia ja on hienoa, että sitoutunut sekä huippu-urheilijan esimerkkiä koko joukkueelle näyttävä voimahyökkääjä jatkaa Familyssa.