VALIKKO

Classic ja Talousvahvistus Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Classic ja Talousvahvistus Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Classic ja Talousvahvistus Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Talousvahvistus tarjoaa Pirkanmaalaisille pk-yrityksille laaja-alaisiesti yritysjärjestely-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluita sekä taloushallinnon konsultointia. ”Tapaamme mielellämme uusia kumppaneita ja kuuntelemme sekä keskustelemme heidän mahdollisista tavoitteistaan ja haasteistaan yrittäen löytää näihin tehokkaita ratkaisuja”, kertoo yrityksen toimintatavoista talousvahvistus Janne Viitala.

”Classicissa on yhdistetty mielestämme hienolla tavalla kilpaurheilu, lasten ja nuorten liikunta sekä yhteisöllisyys, jotka kaikki ovat jollain tasolla läsnä myös meidän työyhteisömme jäsenten arjessa. Classic Familystä on muodostunut merkittävä yhteisö, jonka arvoja ja toimintaa myös Talousvahvistus haluaa olla mukana tukemassa.  Haluamme myös tarjota omaa osaamistamme Classic Familyn jäsenten ja Classic Playmakers -verkoston käyttöön ja toimia heidän talousvahvistuksenaan.”, Viitala jatkaa.

Kumppaniverkostomme jatkaa kasvuaan ja Talousvahvistus Oy täydentää sitä loistavasti, iloitsee puolestaan Classic Familyn toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

Talousvahvistuksen nimikkopelaajana kaudella 2019-2020 toimii Mikko Leikkanen.