VALIKKO

Classic ja Rajupaja yhteistyöhön – Tavoitteena maailman hienoin salibandyshow

Classic ja Rajupaja yhteistyöhön – Tavoitteena maailman hienoin salibandyshow

Ideaparkin Bläk Boks on ainutlaatuinen uuden ajan tapahtuma-areena, jossa hyödynnetään digitalisoinnin mahdollisuuksia monipuolisesti. Poikkeuksellisen näyttö-, valo- ja äänitekniikan ansiosta nimensä mukaisesti Bläk Boksin lähes kokonaan mustaan tilaan voidaan luoda ainutlaatuisen vahva salibandyelämys. Classic Familyn F-liigajoukkueet aloittavat kauden 2021–2022 uudessa upeassa kodissaan syksyllä.

Classicin ottelutapahtuman teknisestä showtuotannosta tulee vastaamaan Rajupaja. Rajupaja on yksi Suomen merkittävimmistä tapahtumatekniikan yrityksistä, jolla on vyöllään monien isojen urheilu- ja ottelutapahtumien toteutuksia.

Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola toteaa, että on hienoa saada Rajupaja kumppaniksi: ”Rajupajalla on todella kovia näyttöjä erilaisten ottelutapahtumien ja urheilukisojen parista, joten odotan yhteistyötä todella paljon.”

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala odottaa myös innolla yhteistyötä Suomen menestyksekkäimmän salibandyseuran kanssa. ”Haluamme tehdä Classicin ottelutapahtumista elämyksiä yleisölle ja tavoitteenamme on tietenkin yhdessä toteuttaa maailman hienoin salibandyshow”, Rokala kertoo.

Yhteydenotot:

Pasi Peltola, Classic Family
Toiminnanjohtaja
050 520 9766 toimisto@scclassic.com

Jani Rokala, Rajupaja Oy
Toimitusjohtaja
0400 856 329 jani.rokala@rajupaja.fi