VALIKKO

Classic ja Oxdog jatkavat yhteistyötä seuraavat 10 vuotta!

Classic ja Oxdog jatkavat yhteistyötä seuraavat 10 vuotta!

Classic oli yksi neljästä ensimmäisestä Oxdogin yhteistyöseurasta kun  Oxdog perustettiin 2011. Kuluneena kymmenenä vuotena voitettuja mestaruuksia on kertynyt peräti 19! Matkaan on mahtunut paljon upeita muistoja ja hetkiä. Classicin ja Oxdogin upea yhteistyö saa jatkoa kun Classic ja Oxdog ovat solmineet peräti kymmenen vuoden pituisen jatkosopimukseen.

”Oxdog ei ollut myynyt ikinä ensimmäistäkään mailaa kun lähestyin Classicia 2011 ja esitin ehdotuksen yhteistyöstä. Classic ja Pasi Peltola luotti täysin uuteen mailamerkkiin ja olen siitä erittäin kiitollinen. Yhteistyö on ollut erittäin tuloksellista niin kentällä kuin kaupallisestikin. Ja todella hienoa että tarina jatkuu yhdessä vielä pitkään” sanoo Oxdogin perustaja Marko Sompa.

”Luotimme aikoinaan täysin uuteen mailamerkkiin ja se on osoittautunut oikeaksi päätökseksi. Lisäksi uskoimme, että Classic pystyy omalta osaltaan edesauttamaan Oxdogia kasvamaan ja menestymään. Olemme iloisia pitkästä jatkosta, voimme luottaa että jatkossakin pelaajillamme on parhaat tuotteet käytössään ja menestys ei jää välineistä kiinni” Classic Familyn toimitusjohtaja Pasi Peltola kertoo.

”Oxdog on ollut salibandyvarusteissa jo vuosia Suomen selvä markkinaykkönen ja yksi tärkeä tekijä tässä on ollut yhteistyö Classicin kanssa. Peräti kymmenen vuoden jatkosopimus kertoo sekä seuran että Oxdogin tyytyväisyydestä toisiinsa sekä molemmin puoleiseen luottamukseen. Tästä on hyvä jatkaa.” Oxdogin Juuso Koskinen sanoo.

Katso video alta