VALIKKO

Classic ja Maria Huntington yhdistävät voimansa Ideaparkissa hyvän tekemiseksi

Classic ja Maria Huntington yhdistävät voimansa Ideaparkissa hyvän tekemiseksi

Yleisurheilun moniottelija Maria Huntington ja Classic, nokka­miehenään Nico Salo, järjestävät yhdessä Lempäälän Ideaparkissa hyvän­tekeväisyys­tapahtuman lauantaina 3.12.2022 mahdollistaakseen osaltaan liikunnan harrastamisen vähävaraisten perheiden lapsille Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n avustuksella. Samalla kannustetaan kaikkia kokemaan liikunnan riemua perheen tulotasosta riippumatta.

Maria Huntington on järjestänyt vastaavan urheiluväline- ja -vaatekeräyksen omissa nimissään jo pari kertaa aiemmin. ”Nyt päästään kolmatta vuotta peräkkäin järjestämään Hope ry:lle keräys Ideaparkin Keskus­aukiolla ja tänä vuonna mukana keräyksessä on Classic! Ihan mahtavaa päästä yhdistämään voimamme, jotta mahdollisimman monella nuorella olisi mahdollisuus harrastaa ja tarvittavia välineitä siihen”, Maria iloitsee.

Classicin mailataituri Nico Salo jatkaa: ”Me halutaan Classicissa tehdä konkreettisia hyviä tekoja yhteis­kunnan hyväksi. Me haluamme tukea erityisesti vähävaraisia perheitä ja olla mukana mahdollistamassa harrastuksia varallisuudesta riippumatta. Suurella innolla lähdemme tekemään yhteistyötä Maria Huntingtonin kanssa ja haastamme yhdessä kaikki mukaan kierrättämään hyväkuntoisia harrastus­välineitä!”

Tapahtuma järjestetään Ideaparkin Keskusaukiolla lauantaina 3.12.2022 klo 11–15. Paikalle saapuvat yleisurheilun moniottelija Maria Huntington sekä Classicin maajoukkuetähdet Nico Salo, Sami Johansson ja Ville Lastikka. Maria on valmistellut lapsille temppuradan, joka on vapaasti käytössä tapahtuman ajan. Classic puolestaan pystyttää alueelle maajoukkuetähtiensä laukaisupisteen, jossa kukin voi testata laukaisu­taitojaan ja poimia vinkit ammattilaisilta.

Keräykseen voi tuoda käytettyjä, mutta puhtaita ja ehjiä urheilujalkineita, -vaatteita ja -välineitä. Erityisen ajankohtaisia ovat talviharrastusvälineet. Lahjoitetut tuotteet toimitetaan eteenpäin Hope Yhdessä & Yhteisesti ry Tampereelle ja sieltä edelleen pirkanmaalaisille vähävaraisille lapsi­perheille. 

Classic järjestää vastaavanlaiset keräyspisteet myös joulukuun alun F-liigapeleihinsä Ideaparkin Bläk Boksiin: perjantaina 2.12. Classic – TPS (miehet) ja lauantaina 3.12. Classic – Eräviikingit (naiset).

Perjantaina 2.12. Classic – TPS F-liigaottelussa otteluisäntänä toimii Lempäälä. Lempäälä haluaa myös olla mukana tekemässä hyvää. Lempäälän kunta jakaa kyseiseen otteluun lippuja lempääläisille vähävaraisille perheille. Tämän lisäksi Lempäälän kunnan henkilöstö on myös innoissaan tuomassa omia harrastusvälineitään keräykseen niitä enemmän tarvitseville.

Nyt koko Family tekemään hyvää ja tehdään meidän tarpeettomat harrastusvälineet tarpeellisiksi.

Lisätiedot:

Maria Huntington, huntingtonoy@gmail.com, p. 044 097 1303

Nico Salo, Classic, nico.salo@scclassic.com, p. 040 8613 818