VALIKKO

Classic C-junioreiden päävalmentajat valittu kaudelle 2020-2021

Classic C-junioreiden päävalmentajat valittu kaudelle 2020-2021

Seuran vanhemmissa poikapuolen ikäluokissa on valmentajia nimetty kaudelle 2020-2021.

Classicin pitkäaikainen pelaaja ja valmentaja Tero Karppanen ottaa vetovastuun C1 poikien valmennuksessa. Seuran junioripäällikkö Irina Peltola toimii C2 ikäluokan vastuuvalmentajana.

Tero Karppanen on vahva Familyn valmennusfilosofian osaaja. Hän on toiminut seuran valmentajana 04-ikäluokan kanssa jo useita vuosia ja siirtyy nyt 05-ikäluokan matkaan mukaan.

C2-ikäluokkaa, jossa tullaan pelaamaan kyseisessä ikäluokassa vähintään kahdella eri tasolla, tulee vastuun kantamaan ikäluokkatoiminnasta Irina Peltola.

”Tulemme tarjoamaan laadukkaan harjoitus ympäristön sekä paikan, jossa nuorella on hyvä ja turvallinen kasvuympäristö. Panostuksemme laji-, oheis-, yksilö- ja maalivahtivalmennukseen ovat merkittäviä, mutta tärkeintä on, millainen arvopohja on joukkueella ja valmentajilla, jossa näitä ominaisuuksia kehitetään. Olemme erittäin sitoutuneita toiminaan seuran arvopohjan mukaan”, kommentoivat Irina Peltola ja Tero Karppanen.

Lisäksi yksilökehitystä ovat tukemassa akatemian aamuharjoittelumahdollisuus ja seuran toimintamallin mukaisesti toteutettava ikäluokkien välinen yhteistyö. Lisäksi kehittyneimpien junioreiden pelaajakehitystä tuetaan tarjoamalla mahdollisuutta edustaa seuraa useammissa sarjoissa. Ikäluokat osallistuvat myös salibandyliiton FBA-maajoukkuetie toimintaan” Valmennuspäällikkö Hernetkoski sanoo.

Valmennustiimit kokonaisuudessaan tullaan julkaisemaan lähiviikkojen aikana.

Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan Classicissa ensi kaudella, voit olla yhteydessä valmennuspäällikkö Mikko Hernetkoskeen p. 044 075 3214 tai suoraan nimettyihin päävalmentajiin.

 

C1 ja C2 päävalmentajat kaudella 2020-2021

C1: Tero Karppanen p. 050-4348888

C2: Irina Peltola p. 0400-927633 tai irina.peltola@scclassic.com