VALIKKO

Classic Akatemian valmentajia nimetty kaudelle 2020-2021

Classic Akatemian valmentajia nimetty kaudelle 2020-2021

Seuran vanhemmissa poikapuolen ikäluokissa on valmentajia nimetty kaudelle 2020-2021.

Valmennuspäällikkö Mikko Hernetkoski on erittäin tyytyväinen, että nykyiset pitkänlinjan Classic-valmentajat Vesa-Matti Virtanen, Jari Nyström ja Petri Sorja jatkavat familyssä myös ensi kaudella.

”Olen erittäin tyytyväinen, että voimme kertoa tänään poikapuolen vanhempien ikäluokkien päävalmentajien nimet. Tämä on iso asia seuraavan kauden suunnitelmien ja prosessin eteenpäin viemisessä. Nyt nimetyt päävalmentajamme toteuttavat erinomaisesti seuramme pelaajapolulla toteutettavaa valmennusfilosofiaa. Vesa-Matti Virtanen jatkaa tulevalla kaudella myös liigajoukkueen valmennustiimissä. Tämä mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön akatemian ja liigajoukkueen välillä. Toimintamalli tukee erinomaisesti strategiaamme, jonka tavoitteena on olla jatkossakin erittäin omavarainen liigaseura.”

Yksilön näkökulmasta haluamme olla yhdistämässä opiskelua ja tavoitteellista salibandyssa kehittymistä. Pelaajapolkumme tarjoaakin erittäin laadukkaan harjoitusympäristön, koska meillä tehtävät panostukset laji-, oheis-, yksilö- ja maalivahtivalmennukseen ovat merkittäviä.

Maalivahtivalmennuksen osalta onkin hienoa, että erinomaista työtä vanhempien poikapuolen maalivahtien kanssa tehneet Jori Järvenpää ja Pekka Nieminen (naisten liigajoukkueen päävalmennuksen ohessa) jatkavat myöskin seuran A ja B -juniorijoukkueissa. Näiden joukkueiden fysiikkavalmennuksesta vastaa tulevalla kaudella myöskin pitkäaikainen alansa ammattilainen Rami Mäkinen.

Lisäksi yksilökehitystä ovat tukemassa akatemian aamuharjoittelumahdollisuus ja seuran toimintamallin mukaisesti toteutettava ikäluokkien välinen yhteistyö. Kehittyneimpien junioreiden pelaajakehitystä tuetaan tarjoamalla mahdollisuutta edustaa seuraa useammissa sarjoissa ja B-juniorit osallistuvat MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaan.” Valmennuspäällikkö Hernetkoski sanoo.

Ensi kaudella A-juniorit pelaavat SM-sarjaa ja B-ikäluokassa tavoitteena on, että molemmat joukkueet pelaavat valtakunnallista sarjaa.

Valmennustiimit kokonaisuudessaan tullaan julkaisemaan lähiviikkojen aikana.

Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan Classicissa ensi kaudella, voit olla yhteydessä valmennuspäällikkö Mikko Hernetkoskeen p. 044 075 3214 tai suoraan nimettyihin päävalmentajiin.

 

A, B ja B04 päävalmentajat kaudella 2020-2021

A-pojat: Vesa-Matti Virtanen p. 040 061 3225

B-pojat: Jari Nyström p. 040 581 4751

B04-pojat: Petri Sorja p. 045 870 2706