VALIKKO

CLASSIC A PÄÄTTI SYYSKAUDEN VOITTOON LAMMILLA

18.12. pelattiin runkosarjassa syyskauden viimeinen vieraspeli Lasbia vastaan. Peli oli vauhdikas ja tasaväkinen alusta asti. Kotijoukkue aloitti maalinteon vetämällä längistä sisään ajassa 5:53 ja Classic vastasi avaamalla maalitilinsä ajassa 15:58. Pelissä oli puolustukset vahvoilla, kun molemmat joukkueet joutuivat laukomaan kaukaa kuitenkaan onnistumatta ja niin ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tasalukemissa 1-1.

Toisessa erässä onni suosi tällä kertaa ensin vierasjoukkuetta Tampereelta ajassa 26:52, mutta se ilo kesti vain hetken, kun vastustajan harmiton liru pääsi yllättämään Pietari Jääskeläisen jo parin minuutin päästä. Peli oli paikoitellen hosumista molemmilta ja palloa menetettiin tasapuolisesti kaverille. Vedot napsahtelivat maalivahtien panssareihin ja epäonnisten syöttöjen saattelemana lähdettiin erätauolle vain yhdellä lisämaalilla lukemin 2-2.

Kolmas erä noudatti edellisiä ja peli oli nopeaa, mutta tehotonta. Peli kuumeni sen edetessä ja tuomarivihellykset harvenivat. Molemmat olivat aktiivisesti ottamassa kaveria kiinni ja niinpä maalipaikoille päästiin harvakseltaan. Classic ei malttanut rauhoittaa peliään, mutta otettu aikalisä tepsi maalin verran ja tilanne oli vieraalle yhden maalin etu ajassa 49:16. Vastustaja päätti kuitenkin tasoittaa saman tien ja niin kolmas erä päättyi lukemin 3-3.  Jatkoerää pelattiin 4:24, kun Classic päätti lopettaa koko touhun voittoon ja niin päästiin lähtemään kotimatkalle kuitenkin hyvillä mielin.

Classic jatkaa pelejä runkosarjan jaetulta kakkostilalta 10.1. kun Nummikeskuksessa kohdataan kotijoukkue Steelers. Joukkue kiittää kannattajiaan ja toivottaa Hyvää Joulua ja reipasta Uutta Vuotta 2019!