VALIKKO

A-POIKIEN OTTELURAPORTTI M-TEAM – CLASSIC: VIIKON TOISESTA PÄÄKAUPUNKISEUDUN PELISTÄ VOITTO KOTIIN

Ensimmäinen erä pelailtiin M-Teamin ja Classicin osalta Ruskeasuolla rennosti vastustajaa tarkkaillen. Classicilla oli hyviä vaihtoja ja kentällä oli tilaa syötellä, vaikkakin vastustaja tuli aktiivisesti pallolle. Markus Talvitie taituroi pitäen maalinsa puhtaana estäen vastustajaa saamasta tehoja. ”Hyvä äijät” kajahti C:n vaihtopenkiltä ensimmäisen kerran ajassa 14:25, kun Juho Pietilä pisti tarkan maalin Aleksi Tuurnan syötöstä. Toisen tilastomerkinnän teki ottelun parhaan pelaajan palkinnon saanut Niilo ”Nappe” Helin ajassa 16:19 Erik Lindénin alustamana. Molempien joukkueiden aikaansaaman todellisen herrasmieserän tauolle lähdettiin tulostaulun numeroilla 0-2.

Toinen erä nostikin sitten vauhtia ja samalla pilviä Classicin taivaalle: vain 14 sekuntia ja vastustaja avasi maalitilinsä. Peli alkoi ajautua kulmiin vetopaikkojen sijaan ja taistelun tasaväkisyys vaihtui siihen, että M-Team oli jatkuvasti syvällä paineistamassa ja haastamassa C:n puolustusta. Classic veti henkeä aikalisän muodossa mutta silti ajatus pelistä karkaili ja vastustaja tuli jo tasoihin hetken päästä. Pelin ainoa jäähy tuli kotijoukkueelle ja vieraat Tampereelta rokottivat siitä ja saivat lähteä erätauolle pistetilanteessa 2-3.

Kolmannessa erässä Classic oli virkeänä pelissä, mutta joutui vetämään kaukaa ja omat puolustajatkin hääräsivät jo ylhäällä maalintekoaikeissa. Silläkin reseptillä tänään onnistui, minkä todisti Jimi Jokisen maali ajassa 44:30. Alle minuutti ja taas soi Classicin onneksi toisessa päässä, kun Lindén viimeisteli Helinin syötön. Pinkkien maalinnälkä jatkui ja Pietilä-Lindstedt -parivaljakko pistivät tauluun kuudennen maalin, mikä sai kotijoukkueen puolestaan pysäyttämään pelin hetkeksi ottamalla aikalisän. Siitä voimaantuneina he saivat kolmannen maalinsa, kun C:n läpiajot katkeilivat ilman lisäonnistumisia ja niin ottelu päättyi lukemiin 3-6.

Lajivalmentaja Matias Ramstedtin sanoin: ”Pelin estetiikan kanssa meillä on vielä paljon tekemistä ja sitä kautta kehittämällä ehkä myös ottelun läpivienti helpottuisi. Jonkin verran hupsuillaan vastustajan toiveiden mukaan ja tartutaan heidän luomiin tarjoamiin. Tänään oltiin jo lipumassa tuohon kotijoukkueen pelisuunnitelmaan, mutta aikalisällä päästiin tähän hieman kiinni ja siirryimme taas reagoivasta joukkueesta proaktiiviseksi. Taistelevasta ilmeestä pitää olla kovin tyytyväinen ja tekee pojille hyvää, kun pisteitä karttuu.”

Classic pääsee näin viettämään isänpäivää sarjakakkosena ja seuraavat pisteet ovat tamperelaisille jaossa 18.11. kun Spiralilla vieraaksi tulee paikallisvastustaja Koovee. Tervetuloa paikan päälle!