VALIKKO

A – POIKIEN OTTELURAPORTTI: KOOVEE – CLASSIC 21.2.2019

Kauden toinen paikallispeli alkoi vauhdikkaasti, kun kotijoukkue siirtyi jo vajaan minuutin jälkeen 1-0 johtoon Classicin puolustajan peitosta seuranneesta irtopallo-tilanteesta. Ensimmäiset 10 minuuttia mentiin kovalla vauhdilla päästä päähän ja tilanteita riitti molemmissa päissä. Ajassa 4:45 Classic tasoitti hienon kuvion päätteeksi; asialla kolmikko Pietilä – Laitila – Kilpi. Vierasjoukkue siirtyi johtoon ajassa 7:13, kun kulmavaparin seuraksena Ylösmäki tykitti yläkulmaan Myllysen syötöstä.

Classicin seuraavat ja erän kolme viimeistä maalia tulivatkin sitten keskialueen pallonriiston seurauksena: ajassa 10:44 Myllynen Mäkisen syötöstä ja heti perään ajassa 11:10 Linden Vaajalan syötöstä. Pelikellon näyttäessä 17:58 Linden laukoi vielä toisen maalinsa Pöysärin syötöstä. Kuten tuloskin kertoo, erän toista puoliskoa hallitsi Classic ja nopean pallonliikuttelun seurauksena luotiin useita hienoja kuvioita ja maalintekopaikkoja.

Vauhdikkaan, virheiden sävyttämän ja maalirikkaan ensimmäisen erän jälkeen olikin odotettavissa tarkempaa ja puolustusvoittoisempaa peliä. Ensimmäisellä puolikkaalla paikat olivat huomattavasti tiukemmassa ja ainoa selkeä lähellä piti -tilanne tuli Vaajalan ylärimalaukauksesta. Kaksi maaliakin nähtiin erässä, kun ensin Pietilä – Laitila kaksikko siirsi Classikin jo 6 – 1 johtoon seinäsyöttelyn seurauksena. Classicin 7. maali tuli ylivoimalla, tekijänä Linstedt – syöttäjänä Laitila.

Kolmannen erän alkuun Classic teki kaksi nopeaa maalia Laitilan ja Helinin toimesta; enää ei pelin voittajasta ollut epäselvyyttä. Loppuerä mentiin jäähyillessä, tosin kumpikin joukkue osoitti hyvää alivoimaa, sillä yv maaleja ei erässä nähty. Lopputuloksena taululla komeili tulos 2 – 9 ja vierasjoukkue Classic vei voiton kotiin. Kaiken kaikkiaan ottelu oli Classicilta tasapainoinen esitys hyvin onnistuneiden syöttökuvioiden ja pallonhallinnan osalta; hyvä enne kevään tosipelejä ajatellen!

Classicin seuraava kotipeli ja samalla runkosarjan viimeinen ottelu pelataan lauantaina 2.3.2019 Spiral – hallilla klo 15.30, jolloin vastaan asettuu Tiikerit Tikkurilasta. Tervetuloa kannustamaan pojat voittoon!