VALIKKO

A, B ja C1 -poikien päävalmentajat nimetty kaudelle 2019-2020

A, B ja C1 -poikien päävalmentajat nimetty kaudelle 2019-2020

Seuran vanhemmissa poikapuolen ikäluokissa on päävalmentajat nimetty kaudelle 2019-2020.
Valmennuspäällikkö Mikko Hernetkoski on erittäin tyytyväinen, että nykyiset Classic-valmentajat Jami Herrala, Jari Nyström ja Petri Sorja jatkavat familyssä myös ensi kaudella.
”Nyt nimetyt päävalmentajamme toteuttavat erinomaisesti Classicin yksilölähtöistä valmennusfilosofiaa ymmärtäen myös kokonaisvaltaisen joukkuepelaamisen merkityksen lajissamme. Päävalmentajien nimeäminen täydentää pelaajapolkuamme, joka on kaikilla mittareilla huippuluokkaa.
Yksilön näkökulmasta haluamme olla yhdistämässä opiskelua ja tavoitteellista salibandyssa kehittymistä. Pelaajapolkumme tarjoaakin erittäin laadukkaan joukkueharjoittelun, koska meillä tehtävä panostus laji-, oheis- ja maalivahtivalmennukseen on merkittävä.
Lisäksi kehitystä ovat tukemassa akatemian aamuharjoittelumahdollisuus ja seuran toimintamallin mukaisesti toteutettava ikäluokkien välinen yhteistyö. Kehittyneimpien junioreiden pelaajakehitystä tuetaan tarjoamalla mahdollisuutta edustaa seuraa useammissa sarjoissa (A, B, Classic United/2. div.) ” Valmennuspäällikkö Hernetkoski sanoo.

Ensi kaudella A, B ja C -joukkueiden selkeä tavoite on pelata valtakunnallisissa SM-sarjoissa. Lisäksi B ja C-juniorit osallistuvat MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaan. Seuran tavoitteena on myöskin jatkaa B2-joukkuetoimintaa. B2-joukkueen tavoitteena on pelata valtakunnallista 1. divisioonaa, toiminta toteutetaan tiiviissä yhteistyössä B1-joukkueen kanssa.

Vaikka kuluvan kauden playoffs -peleihin valmistautuminen pitää nyt nimetyt päävalmentajat kiireisinä, niin joukkueiden ensi kauden suunnitelmat ovat jo erittäin hyvällä mallilla. Valmennustiimit kokonaisuudessaan tullaan julkaisemaan lähiviikkojen aikana.

Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan Suomen menestyksekkäimmässä seurassa ensi kaudella, voit olla yhteydessä valmennuspäällikkö Mikko Hernetkoskeen p. 044 075 3214, mikko.hernetkoski@scclassic.com tai suoraan nimettyihin päävalmentajiin.

A, B ja C1 -poikien päävalmentajat kaudella 2019-2020
A-pojat: Jami Herrala p. 040 563 5298
B-pojat: Jari Nyström p. 040 581 4751
C1-pojat: Petri Sorja p. 045 870 2706