VALIKKO

10 tiukkaa kysymystä Eetu Sikkiselle!

10 tiukkaa kysymystä Eetu Sikkiselle!

Tällä kertaa peliä edeltävässä haastattelussa on ”Kangasalan höyryjalka” Eetu Sikkinen. Tämäkin oman juniorimyllymme jauhama pelimies on valmennusjohdon odotuksissa tärkeä palanen jo nyt, saati sitten tulevaisuudessa.

1.Mitä kuuluu ja oletko nukkunut hyvin?
-Hyvää kuuluu ja hyvin oon nukkunut. Aamuisin vois nukkua pitempäänkin, mutta töihin pitää mennä.

2.Mitkä ovat tavoitteesi tälle kaudelle?
-Päästä pelaamaan mahdollisimman paljon. Saada siis aina vaan enemmän vastuuta ja sitä kautta auttaa Classicia voittamaan mahdollisimman paljon.

3.Minkä ohjeen annat lukuisille pienille junioripelaajillemme?
-Tehkää kovaa hommia treeneissä ja muutenkin. Liikkeelle kannattaa lähteä eli liikkua paljon. Ne hommat tuottaa kyllä sen palkinnon sitten aikanaan.

4.Jos saisit valita maailmasta kenet tahansa kantamaan Eetu Sikkisen fanipaitaa, niin kuka se olisi ja missä tilaisuudessa?
-Ei tarvitse lähteä kauas maailmalle vaan kyllä se on se hetki, kun Raipe Helminen vetää vielä kerran Ilveksen pelipaidan päälle ja tekee paluun Hakametsään. Ja kun hän pelin jälkeen ottaa pelipaidan pois ja alta paljastuu Eetu Sikkisen pelipaita kameroiden loisteessa.

5.Mitä syöt ennen peliä? Onko jotain suosikkia vai voiko sitä näin yleistää?
-Ei oo mitään vakiintunutta tapaa. Aika usein tulee Edun herkkukeitaalla evästämässä.

6.Pelasitko nuorempana muita lajeja?
-Juu pelasin jääkiekkoa ja futistakin. Sen lisäksi harrastin yleisurheilua. Eli aika paljon on tullut liikuttua.

7.Miten olet saanut noin paljon lisää voimaa varteesi yhdessä kesässä?
-Keinäsen Jannen aamutreeneistä sitä on tarttunut ja edelleen tehdään asian kanssa töitä. Se on selkeä tavoite edelleen.

8.Poikani sanoi, että ette ole hävinneet koskaan (ja piti isäänsä ”höpöttäjänä”, kun sanoin, että olette te kyllä joskus hävinneet) siitä syystä, että ette pelaa mitään ”fortnaitteja”. Siinäkö on syy?
-Ei se isoin syy ole. Kyllä mun mielestä välillä saa pelatakin, kunhan muistaa käyttää järkeä niissä pelimäärissä. Eiköhän isoin syy ole tää mahtava seura.

9.Miten salibandyurasi alkoi?
-No ihan ensimmäiset pelit oli varmaan iltapäiväkerhossa. Classic on ollut alusta asti seurani ja muistelisin, että varmaan siinä 8-10- vuotiaan käytiin ainakin Ajokilla ja Ristinarkun koululla treeneissä. Sieltä se lähti.

10.Kerro 3 hyvää syytä tulla huomenna areenalle seuraamaan Classicin ja OLS:n välistä ottelua?
-Tämä on viimeinen kotipeli ennen maaottelutaukoa, salibandy on parasta paikan päällä ja Aaro Helinin viimeisen päälle leikatut hiukset.

Eli siinä löytyikin kolme syytä, joiden takia kannattaa saapua areenalle. CLASSIC – OLS ottelu alkaa klo 18. Sitä ennen, jo klo 14 alkaen samassa paikassa pelataan naisten Salibandyliigan ottelu Classic – NST. TERVETULOA!