VALIKKO

A-pojat otteluraportti Nokian KrP- Classic

Sunnuntai illan viihdettä oli tarjolla Ylä- Raholan teurastamolla, kun Nokian KrP ja Classic ottivat mittaa toisistaan. Peli aloitettiin heti pillin vihellyksestä eikä turhaa löysäilyä kentällä näkynyt kummallakaan joukkueella. Ajassa 2.18 Classicin saaman 2 minuutin jäähyn vieraat selvittivät takaiskuitta. Tästä kuului iso kunnia huipputorjuntoja tehneelle Jääskeläiselle. YV kulki kyllä mallikkaasti, mutta tuloksettomasti. Jäähyn loputtua vieraat siirtyivät Pietilän maalilla johtoon, esityön osumaan teki Lindén. Vaajala muotoili lukemiksi 0-2 kellon näyttäessä 7.34. Lindstedt antoi tähän maaliin loistavan puolenkentän avauksen. KrP:n puolustus oli kuin Turhapuron verkkopaita Classicin tehdessä pitkän syöttöputken päätteeksi maalin vajaa minuutti edellisestä. Osumaan voisi merkitä useammankin syöttäjän, mutta pöytäkirjassa syöttäjäksi merkittiin Pietilä ja maalin tekijäksi Lindén. Erässä oli myös lähellä nähdä todellinen maailmanluokan osuma Pietilän heittäessä kulmasta avopaikan maalille, mutta tällä kertaa viimeistely meni tolppaan. Pelikellon ajassa 17.09 Vaajalan soolon päätteeksi tulostaulu näytti jo 0-4, syöttöpiste tästä meni Akolalle. Todella vauhdikas erä, jossa tapahtumia riitti. Jääskeläisen muutama huipputorjunta piti C:n maalin puhtaana.

Toisen erän tilastomerkinnät saivat alkunsa C:n syöttövirheestä ja KrP kavensi ajassa 24.11. Seuraava kavennusosuma näki päivänvalon nopeasti, runsaassa minuutissa tilanne oli 2-4. Isäntien hyvän nousun päätti Classicin aikalisä ja KrP:n jäähy, jonka aikana Vaajalan hattutempun täydentänyt osuma muutti lukemiksi 2-5. Erän loppuun vielä C:n jäähy ja toinen erä oli taputeltu.

Kolmas erä alkoi C:n alivoimalla, jonka joukkue hoiti mallikkaasti ilman takaiskua. Ajassa 49.55 Akolan rynnistykseen päätynyt tolppalaukaus löysi tiensä KrP:n pelaajasta maaliin ja loppulukemat 2-6 olivat taululla. Pelin loppuminuutit olivat melkoista hurjastelua, jossa molemmissa päissä riitti tapahtumia. Lopun Classicin jäähyä ei KrP pystynyt myöskään hyödyntämään, joten alivoimapelaaminen oli mallikasta ja vastustajan ainoasta jäähystä tehty maali kertovat laadukkaasta erikoistilannepelaamista. Valmennuksen oikea-aikaisella aikalisällä lienee ollut myös vaikutusta isäntien nousun tyrehdyttämisessä. Vaajalan hattutemppu ja isäntien nimimiesten tehojen nollaus Classicin tekemisessä olivat ilahduttavaa kuten myös Jääskeläisen nappipeli. Nämä antavat uskoa jatkumoa ajatellen. Ei ehkä taivas, mutta täysien pisteiden paikka kuitenkin Classicille tämä teurastamo 🙂